Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ijesztő az átlag emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ijesztő az átlag embereknek,hogy nincsen baráti körünk?

Figyelt kérdés
Nem erőltetjük ami felszínes,nem mély,semmitmondó barátság. Szerettük volna,de nem találtuk meg azt a kört 10 év alatt sem. Egyikőnk sem. Valahogy az érdeklődési körön csúszik el minden. Vannak ezek az általános emberek átlag gondolatokkal/baráti és családi körrel: a témáikban sajnos idegenek vagyunk. Szóval az egyszerű átlag témák nem okoztak akkora örömet,hogy lehessen rá értékes emberi kapcsolatot építeni.

2023. ápr. 11. 23:30
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
45%

És még vigyorogtok hozzá! Jó betegek vagytok!

Ismerkedni meg bárhol lehet. A legtöbben munkahelyen szoktak, oda csak jártok!

2023. ápr. 12. 22:20
 22/52 A kérdező kommentje:

#20 ! Akkor egy kis megnyugvás számomra,hogy VAN LÉTEZIK még hasonló,mint Mi !! :))

#21 igen vigyorgunk ha akarunk. És?? Most ez baaaaj?

A kérdés arról is szól,hogyha már ilyen FURA az ember, akkor hasonlóan FURA embereket hol találunk.

Antiszociálisak nem vagyunk az köz és önveszélyes. Viszont a szoc fóbia azért van,mert sajnos sokszor nem nekünk megfelelő környezetben voltunk és bizony ez okozott némi eltávolodást. Mi nem nézünk le senkit,akinek sok a barátja..ezt sehol se írtam..

2023. ápr. 12. 22:40
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
#21 amúgy pont munkahelyen nem ismerkednék már. Mondjuk 15 éve kb volt, hogy megtettem, de már nem. Én nem haverkodni meg barátkozni járok be hanem dolgozni és ez nekem teljes mértékben elég. Max. small talk ok legyen, de barátkozásba soha nem mennék bele + a kötelezőkön kívül semmilyen munkán kívüli programba. Van magánéletem és elég dolgom. :) Azért, mert ilyen vagyok nem vagyok beteg. Az a pár ember akivel pedig, mint barát mélyebben el tudunk beszélgetni bőven elég. Ha valaki pedig nagy társaságban szeret lenni az meg a ő dolga...én ettől még nem betegezem le. (13 voltam)
2023. ápr. 12. 23:13
 24/52 A kérdező kommentje:

#23 nagyjából ugyanígy működik a mi agyunk is és pont ezt érezzük! De annyiszor megkaptuk,hogy betegek vagyunk,mint ahány csillag van az égen! Szóval valahol megnyugtat,vígasz nekem,hogy igen VAN más is aki hasonlóan van,mint mi!

És vigyoroghatunk rajta na :D 😁😁😁🤩 nem beteg. De igenis sokaknak ez a mentalitás ijesztő.

2023. ápr. 13. 00:14
 25/52 anonim ***** válasza:
26%
24 de nektek barátaitok sincsenek, a 23asnak vannak pl.
2023. ápr. 13. 00:18
 26/52 A kérdező kommentje:
Igen talán jó tanacsot tudna adni!! Nem mint Te. Kb arra biztatod azt,aki eleve el van szomorodva,hogy ugorjon vonat elé. Nagyon köszönjük !!!
2023. ápr. 13. 00:44
 27/52 A kérdező kommentje:

Nem elég az embernek,hogy totál el van keseredve,még pár ilyen rúgás is jön. Kb hogy ne is legyünk.. Nagyon sokat segítettél tényleg..

Konkrétan próbáltam segítséget kérni. Majd a kezembe adtok egy ásót KB. De ezt túlozva írtam.

Lényeg a lényeg: Nem nézünk le senkit! Csak nincs közös metszet. És akikről tudunk hogy XY baráti társaság ott sajnos olyan dolgok tartják csak össze őket,ami.. Tehát nem találtunk felületet az interakcióra más lelkekkel. Akik hasonlóan éreznek.

2023. ápr. 13. 00:47
 28/52 A kérdező kommentje:

Én a lelkét érzem az embereknek. Nem az alapján ítélem meg,hogy milyen a kabátja. Milyen a hajszíne. Hanem hogy számíthatunk e egymásra ha g**i nagy a sz@r.

És úgy isten igazából akinek van 50 barátja is, a legnagyobb sz**ásban kb 2-re számíthat. Elég őket megtalálni.

2023. ápr. 13. 00:51
 29/52 anonim ***** válasza:
91%

25 vagyok.

"Igen talán jó tanacsot tudna adni!! Nem mint Te. Kb arra biztatod azt,aki eleve el van szomorodva,hogy ugorjon vonat elé. Nagyon köszönjük !!!"

Ha ezt Nekem írtad, akkor benézted! Írtam tanácsot! Pl ott volt a buciklis példa...

Olyan barátok ritkán vannak, amire a gci nagy szrb is számíthatsz.

Te emelted ki az érdeklődési kört a kérdésben, hogy az csúszik el...

"Vannak ezek az általános emberek átlag gondolatokkal/baráti és családi körrel: a témáikban sajnos idegenek vagyunk. Szóval az egyszerű átlag témák nem okoztak akkora örömet,hogy lehessen rá értékes emberi kapcsolatot építeni."

Amíg ezt így látod (pláne ebbe az esetbe, hogy bennetek sincs semmi extra), addig nem is lesznek kapcsolataitok.

És nem, nem mással van a gond, hanem veletek. Egy baráti kapcsolat is full átlag témákkal kezdődik.

Ok, munkába nem barátkozni járnak, de ha mindent is kizársz hogy barátokat szerezz akkor esélytelen. Akkor a kérdésnek semmi értelme...

Haverokat azért csak talál az ember.

Az hogy aszociális vagy vagy nehezen ismerkedsz kezelhető, csak utána kéne nézned.

A hasonlóan "fura" emberek meg nem találnak meg Titeket, mert hasonlóak és jól megvannak a párjukkal.

Úgyhogy vagy változtattok a hozzáálláson vagy nem lesz senkitek.

2023. ápr. 13. 02:13
 30/52 A kérdező kommentje:

Ismerkedni nagyon könnyen tudok! DE megtartani az emberi kapcsolatot nem,mert az 2 oldalú,nem csak rajtam múlik..

Nem nem vagyok sérült,gyerekkorból!- Mert ezt húzzák rá ilyenkor ha valaki leírja: azzal van a baja hogy hogyan kötődik.

Nagyon könnyen elegyedek beszélgetésbe és könnyedén kezelem! A baj mindig az emberi kapcsolat (baráti) megtartása. Ez 2 oldalú. Nem csak rajtam múlik,de rajtam is.

2023. ápr. 13. 02:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!