Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijesztő az,ha a párod vezetes közben csúnyán beszél és lehordja mindennek a többi autóst? ( O nagyon jól vezet, de azt hiszi,rá semmi szabály nem tartozik) illetve hogy a nőket sokszor elmondja buta,ostoba,idiótának,ha rosszabb passzban van?
mondjuk nekem az a resz ijesztobb lenne, hogy ‘azt hiszi, ra semmilyen szabaly nem vonatkozik’.. tehat magyarul nem tartja be a kreszt es megis o ugat le masokat? nalam az ilyen nem vezet jol. ez igy ebben a formaban gaz elegge.
viszont az en baratom is nagyon csunyan szokott beszelni vezetes kozben, de o betart minden szabalyt. kicsit zavar, hogy ennyire kihozza a sodrabol mas autosok benazasa, nem ertem, ezen miert idegsiti fel magat ennyire, de tudom, hogy amugy meg egy joindulatu, kedves ember es mondjuk velem soha nem beszelne ilyen csunyan. tehat vegulis elnezem neki, ez ugysem olyan dolog, amirol le lehet szoktatani (persze azert raszolok mindig, de na..)
Mi a jól vezetés fogalma?
Ha nem tartja be a KRESZ-t, akkor szerintem már nem vezet jól. Forgalmin pl. engem meghúztak azért, mert benéztem egy táblát, ezáltal nem tartottam be, amit előírt.
Ajánlom ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=83N5l70lCWI&ab_channel=Babet..
Pont az első, 3:57-től mondja.
Imádkozni szoktam, hogy rendben hazaérjünk és mindig megfogadom, hogy a bolton kívül máshová nem indulok el vele.
Egyébként meg valóban balesetveszélyes a bizonytalan, rosszul látó, helyzetet rosszul felmérő, a forgalom tempóját nem tartó sofőr, ezt még én is látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!