Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, melyik a rosszabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

26 éves férfi vagyok, és a nők véleménye érdekel, kort is írjatok kérlek.

Melyik férfi borít ki titeket jobban: amelyik mama pici fia, vagy amelyik ok nélkül tiszteletlen az anyjával, és így lehet, hogy veletek is az lesz?

2020. dec. 12. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyuci kisfia típus, inkább. Nincs önálló gondolata, az anyja jelenléte még úgy is befolyásolja a döntéseit, hogy ott sincs. Előre gondolkodik azon, az anyja mit szólna ehhez, vagy ahhoz. Mindig is az anyja lesz az első számú nő az életében, az ilyen ember pedig sem értem, sem önmagáért, sem a kapcsolatunkért nem képes kiállni, nehogy ellentmondjon az anyjának.

Viszont azt sem értékelném, ha ok nélkül tiszteletlen. Ok nélkül nem lehet tiszteletlennek lenni. Ha meg mégis, akkor azzal az illetővel sem szeretnék kapcsolatot létesíteni.

Nehéz kérdés ez, sajnos csak akkor derülnek ki ezek, mikor már elmélyül a kapcsolat. Senki sem úgy ismerkedik, hogy szia, anyukám elképzelései szerint kell élnem, úgyhogy bemutatkozáskor ezt és ezt csináld, hogy tetszél neki. Ahogy azt sem, hogy ja, anyámat amúgy néha ok nélkül elkuldom melegebb éghajlatra, mert én vagyok a hát te ki vagy.

2020. dec. 12. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, de van, aki mindkettő.

Minden sz*rnak elmondja az anyját, mégsem tud leszakadni róla.

2020. dec. 12. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
utóbbi, de előbbi sem előny 25/L
2020. dec. 12. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Az utóbbi, nem mintha az első előny lenne.
2020. dec. 12. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Párkapcsolati szempontból egyformán esélytelen és egyformán nem egészséges a kötődésük az anyjukhoz.

Az indokolatlan bunkóság viszont úgy általában érthetetlenebb számomra. Egy anyuci kicsi fia típusú férfi remek barát lehet, egy bunkó férfi barátnak se kell.

2020. dec. 12. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Anyuci pici fiával nem tudnék együtt élni, az #1 nagyon szépen megfogalmazta, hogy miért.

Aki viszont ok nélkül tiszteletlen (akár az anyjával, akár mással), azt az embert viszont nem tudnám szeretni és akár tisztelni is. Az rendben van, hogy a tiszteletet alapvetően ki kell érdemelni, de egy alap szinten mindenkinek jár - szerintem - amíg aktívan nem tesz azért, hogy elvesszen ez a tisztelet. Szóval nem gondolom, hogy csak azért tisztelni kell valakit, mert az anyja, mert idős, mert tanult, mert akármi, de ha ok nélkül tiszteletlen akármelyik emberrel az illető, akkor az róla állít ki szegénységi bizonyítványt, ami az én szememben elveszi az ő iránta érzett minimális alap tiszteletemet- ami nélkül a párkapcsolat az részemről értelmetlen.

Szóval igazából egyikkel sem lennék kapcsolatban, de a másodikat még nem is valószínű, hogy tudnám kedvelni. Az elsővel haverok lehetünk.

2020. dec. 12. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel sem lennék, de az első még elférne a baráti körben valahol.
2020. dec. 12. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatra egyik sem kéne. De a bunkó még havernak sem.
2020. dec. 12. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!