Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak ha ideges,szinte minden nő ostoba, idióta, k. Ez számomra ijesztő. Ha rossz napja van, akkor mindig ezt hallgatom, az ostoba idióta kötőszó. Ezt hogyan toleralnatok? Mit tennétek? Ezt rossz jelnek erzem
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 17:41
1/12 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy kicsit tisztelje jobban a nőket.
2/12 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy az anyjáról is így vélekedik e.
3/12 A kérdező kommentje:
Róla nem, de az apjától azt látta,hogy csalta és megalázta az anyját, szóval a minta a nőkhöz való hozzáállásrol adott
2021. júl. 15. 17:47
4/12 anonim válasza:
sehogy.alpári,buta megnyilvánulások.ilyennel nem maradnék....
5/12 anonim válasza:
akkor rád is ez vár ha ezt látta....
6/12 anonim válasza:
Előbb-utóbb te is ezt fogod megkapni. Még akkor is, ha egyelőre MÉG veled szépen veled.
7/12 harebell válasza:
Na ez pont olyan dolog, ami nálam kizáró ok. Ha az ismerkedési időszakban kiderül, össze se jövök vele, ha csak később, akkor lelépek.
8/12 anonim válasza:
Rólad is ezt gondolja, abban nyugodt lehetsz
9/12 anonim válasza:
Állj a sarkadra és neveld meg... 16 éves koromban én is rondán beszéltem, minden 2. szavam az volt h "b . szdm . g" és minden lányra azt mondtam h "k . rva", de engem az akkori (nálam amúgy idősebb) barátnőm megnevelt rendesen.. mindig adott egy pofont kisebbet nagyobbat ha így beszéltem és volt h szappannal kimosta a számat.. ha nem voltam elég udvarias a nőkkel akkor megbüntetett.. vagy elérte h megbánjam.. elég találékony volt.. fontos volt számára hogy ne csak őt tiszteljem maximálisan hanem minden nőt. Végülis működött a dolog, de én még csak 16 voltam, nem tudom a barátodat mennyire tudod befolyásolni vagy irányítani, nevelni...
10/12 anonim válasza:
Előbb utóbb te is egy ostoba idióta k**** leszel, csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!