Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez valóban ijesztő, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban ijesztő, vagy csak a barátnőm gondolja túl?

Figyelt kérdés

Közel húsz éve ismerjük egymást, négy éve alkotunk egy párt.

És múlthéten megjegyezte, hogy még sosem látott sírni, és ez kissé aggasztja őt, szerinte kimutathatnám az érzelmeim legalább előtte.

Mondtam neki, hogy nincs mit kimutatnom.. egyszerűen nincs sírhatnékom.

Kérdezte, hogy utoljára mikor sírtam, és őszintén nem is emlékszem rá.. valamikor még gyerekkoromban lehetett. Nem tudom.

Azóta ezen pörög.. és napjába felhozza, hogy sírnom kellene.

Már zavar amit művel. Nonszensz! Miért kellene sírnom? :D Számtalan más módja is van annak, hogy kifejezzem az érzelmeim.

2018. márc. 4. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

A baratnőd gondolja túl, én se tudom elképzelni azt, hogy sírjak. Talán ha valamelyik közeli rokonom meghalna.

Én azon vagyok kiakadva, amikor valaki minden hülyeség miatt eltudja sírni magát. Nem segít az megoldani a problémát.

2018. márc. 4. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

Meséld el a barátnődnek, hogy mi alapból abba az irányba vagyunk kondíció állva, hogy ne sírjunk, hanem problémamegoldjunk. Aki ezzel megbarátkozik, annak bőven elégséges káromkodással, ordítással, polc visszacsavarozásával levezetni azt a feszkót, amit sírással vezetne le. Aki nem, az vagy elfojtja vagy ha teszi is, szégyenérzettel társul. Aki meg teszi mindenre és még büszke is rá, azokat szokták búzázni. Te könnyen lehet, hogy az első csoportba tartozol, akkora dolog még nem történt veled, hogy megugorja az ingerküszöböd, ha így lenne, az komoly bajt jelentene. Sokfélék vagyunk.

31/f

2018. márc. 4. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Én elsírnám magam, ha ilyen barátnőm lenne.
2018. márc. 4. 19:33
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem igazán.

Komoly vagyok, és kimért, nem káromkodok, nem kiabálok.

Halt már meg közeli rokonom, történtek már mások által "megrázónak vélt dolgok" az életemben, de sosem éreztem úgy, hogy ez felkavarna egy kicsit is. Egyszerűen ezek az élet részét képzik, és ennyi.

2018. márc. 4. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

"sosem éreztem úgy, hogy ez felkavarna egy kicsit is."

Na ez ijesztő.

Az, hogy nem sírsz nem az.

2018. márc. 4. 19:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondták már sokan. És ezt valahol értem is.
2018. márc. 4. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Majd főzésnél darabold te a vöröshagymát,és mikor csípi a szemed,mond neki hogy sírok:)
2018. márc. 4. 20:43
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Ha a gyereked épp vágják a falhoz, a párod on meg az 5. ember megy át, te pedig tehetetlen vagy, mert lefognak, akkor lehet tudnál sírni, de ahogy mondtam, az már komoly probléma. Magas az inger küszöböd. Ilyen vagy.

31/f

2018. márc. 4. 20:46
 9/12 A kérdező kommentje:
8- ezek nem mindennapi dolgok.
2018. márc. 4. 20:49
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

Ahogy mondod kérdező. Nem az "élet rendje" ahogy írtad. Mindennapi dolgokon nem pityeregsz. Ennyi. De a hagymás jó ötlet. Esetleg részt vehettek tömegoszlatáson, ha a hagyma nem jön be :D

31/f

2018. márc. 4. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!