Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban ijesztő, vagy csak a barátnőm gondolja túl?
Közel húsz éve ismerjük egymást, négy éve alkotunk egy párt.
És múlthéten megjegyezte, hogy még sosem látott sírni, és ez kissé aggasztja őt, szerinte kimutathatnám az érzelmeim legalább előtte.
Mondtam neki, hogy nincs mit kimutatnom.. egyszerűen nincs sírhatnékom.
Kérdezte, hogy utoljára mikor sírtam, és őszintén nem is emlékszem rá.. valamikor még gyerekkoromban lehetett. Nem tudom.
Azóta ezen pörög.. és napjába felhozza, hogy sírnom kellene.
Már zavar amit művel. Nonszensz! Miért kellene sírnom? :D Számtalan más módja is van annak, hogy kifejezzem az érzelmeim.
Ijesztő lehet, mert nem az általános.
Nekem is volt iylen jellemű srác haverom, nagyon kedveltem. Pedig semmi érzelmet nem láttam nála- sokáig.
Vagyis kamu érzelmeket láttam az arcán, me kamu reakciókat.
Na, ebben volt a maga nemében valami kis hátborzongató. Olyna hirtelen tudott kamu mosolyt az arcára varázsolni, amjd 2 mp elteltével ugyanazzal a fapoválal nézni, mint egy pszichopata... Ezeket én vettem észre nála legelőször, nyilván elvágtam, hogy nem őszinte érzelmek, reakciók, amiket sokszor mutat.
Semmi érzelem nem volt, nem muatta ha felcseszték sem. - VAgyis nem gondoltam volna, ha nem mondja. Elég jó haverok lettünk, az évekalatt történt vele valami, amikor ezek előtérbe kerültek és tudott sírni is pl, fel is hívott. El sem hittem volna, (őszintén, elsőrenazt hittem csak szivat), ha nem hallom...
Ja és empátia 0 volt nála kb.. :)
Ezek bizony a pszichopátia körébe tartoznak, de így ismerve őt azt mondom, még ettől sem kell megijedni.
A barátnőd valszeg nem simeri ezt, hogy ilyen oldala is lehet valakinek, ilyen is lehet valaki.
Akkor miko relőször tapasztaltam rajta ezeket a dolgokat, én is megjedtem.. (Bár ő azért produkált más érdekességeket is, maradjunk ennyiben..)
SOk érzést el is fojtott magában, magyarul meg voltak azért valahol mélyen, de nem engedett neki teret, nem engedte a felszínre..
Nincs ezzel baj, ha téged nem zavar.
Én nagyon kedveltem azt az ember, bár benne mindig is volt valami furcsa vagy csinált olyat, ami másfelől kicsit hátborzongatott. - De mondom, nála nem csak szimplán erről volt szó, mint nálad, az érzelem mentességről/hiányról, tudom, hogy nála volt más is a képben.
A srác mondjuk szerelmet és hasonló intenzívet sem élt meg- egy bizoynos pontig, ami törés vot az életében.
Nekem az jutott eszembe, hogy ha a "rossz" érzéseid nem tudod kifejezni, akkor valószínűleg a jót sem.Ha vannak egyáltalán.Mert azt gondolom, hogy ha egy közeli hozzátartozó halála nem visel meg akkor szeretetet és szerelmet sem tudsz érezni így adni sem.
Én személy szerint nem tudnék ilyen emberrel egy párt alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!