Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ez tényleg ijesztő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez tényleg ijesztő?

Figyelt kérdés

Ez egy ezredik "a husi lányok jönnek be" kérdés lesz.

Szóval a gondom az, hogy engem az indít be, ha a lányon vannak kis zsírpárnák. Ha puha a combja, picit hurkás a hasa, ha leül, stb stb. Tudom, hogy ez egy fétis, és nem jó, de ezek nekem olyan dolgok, mint egy "normális" férfinak egy nő melle. Ezek nélkül olyan számomra egy nő, mint a többi férfinak mondjuk mell és fenék nélkül.

Eddig két barátnőm volt korábban, és így szóról-szóra egyiknek sem mertem elmondani ezt, viszont finoman utalgattam rá. Mindkettő ugyanúgy reagált. Látszott rajtuk, és hangot is adtak annak, hogy betegesnek és perverznek gondolják ezt, így hát inkább magamban tartottam.

Az ideálom kb ilyen alkat: [link]

Szóval a kérdés: tényleg beteges, ijesztő ez a dolog, amit jobb, ha megtartok magamnak, és nem beszélek róla a barátnőmnek, mert csak elijeszteném?

2021. dec. 13. 12:22
 1/10 A kérdező kommentje:
A képet csak azért linkeltem, hogy ne úgy tűnjön, hogy a 100 kilós nők tetszenek, mert nem. Csak látszódjon rajta egy kis felesleg, ennyi.
2021. dec. 13. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
akkor miért nem ilyen lányokkal ismerkedsz?
2021. dec. 13. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem fétis, ez az ideálod. A fétis ott kezdődik, hogy a 200 kilós kórósan elhízott nőkre tud csak valaki rágerjedni. Ezen nem tudom miért sértődik meg bárki is, nem mindenkinek a vasalódeszka a gyengéje, semmi baj nincs veled.
2021. dec. 13. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem ijesztő, van aki a talpakra bukik.
2021. dec. 13. 12:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Ilyenekkel ismerkedem. Viszont én vékony, sportos alkat vagyok, rendszeresen edzek. Amikor párkapcsolatba kerülök egy ilyen alkatú lánnyal, akkor megkezdődik az, hogy ő így nem illik hozzám, biztosnem tetszik nekem, stb. Ekkor kezdek el beszélni erről az egészről, és akkor néznek perverznek.
2021. dec. 13. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
Melyik nő jönne össze egy látens kannibállal, aki "husiként" utal a molett nőkre?
2021. dec. 13. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem elég annyit írnod ismerkedéskor, hogy neked a ducibb csajok az eseteid. És ezzel semmi rosszat vagy túlzót nem mondtál, de tudattad, mit szeretnél.
2021. dec. 13. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

mit kell ezen annyira izgulni, hogy a ducibb nők jönnek be? nem csak te vagy vele így.

a barátnőd pedig örülni fog, hogy külsőre is tényleg az eseted, nem pedig csak úgy elviseled a duciságát.

2021. dec. 13. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem fétis kategória neked ez tetszik és kész.
2021. dec. 13. 14:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyiból rossz, hogy az én exem is az ilyen testalkatot szerette. 163 centivel voltam 75kg, aztan lefogytam 56kgra, utána szépen lassan megromlott köztünk a szex, volt hogy le is lankadt BENNEM. De ugyanúgy, ha most olyan férfival jövök össze, akinek a mostani testalkatom tetszik, és véletlenül meghízok, akkor ugyanaz lesz, csak fordított esetben. Szomorú, hogy igazából szerelem nem létezik, a szerelem pusztán testiség. Ha az nincs, akkor vége a kapcsolatnak. Viszont, ha jó a szex, akkor a legszarabb kapcsolatokban is benne maradnak az emberek. Nekem nem tetszene, ha valaki kifejezetten közölné az ideálját. Félnék, hogyha egy változás lesz, akkor már vége a kapcsolatnak.
2021. dec. 13. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!