Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez tényleg ijesztő?
Ez egy ezredik "a husi lányok jönnek be" kérdés lesz.
Szóval a gondom az, hogy engem az indít be, ha a lányon vannak kis zsírpárnák. Ha puha a combja, picit hurkás a hasa, ha leül, stb stb. Tudom, hogy ez egy fétis, és nem jó, de ezek nekem olyan dolgok, mint egy "normális" férfinak egy nő melle. Ezek nélkül olyan számomra egy nő, mint a többi férfinak mondjuk mell és fenék nélkül.
Eddig két barátnőm volt korábban, és így szóról-szóra egyiknek sem mertem elmondani ezt, viszont finoman utalgattam rá. Mindkettő ugyanúgy reagált. Látszott rajtuk, és hangot is adtak annak, hogy betegesnek és perverznek gondolják ezt, így hát inkább magamban tartottam.
Az ideálom kb ilyen alkat: [link]
Szóval a kérdés: tényleg beteges, ijesztő ez a dolog, amit jobb, ha megtartok magamnak, és nem beszélek róla a barátnőmnek, mert csak elijeszteném?

mit kell ezen annyira izgulni, hogy a ducibb nők jönnek be? nem csak te vagy vele így.
a barátnőd pedig örülni fog, hogy külsőre is tényleg az eseted, nem pedig csak úgy elviseled a duciságát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!