Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ez tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez tényleg ennyire "ijesztő" lehet?

Figyelt kérdés

Túl hamar megkedvelek valakit, akivel ismerkedek. Általában az a felállás, hogy 1-2 hét beszélgetés után egy nagyon jól sikerült első randi következik (csók, következő tali megbeszélése stb), majd utána valami megváltozik és nem lesz semmi a dologból. Mintha a kiszemelt azt hinné, hogy 1 randi után beleszerettem és ettől megijed, pedig erről szó sincs, csak érdeklődőbb leszek irányába, max kissé beleélem magam a dolgokba, kimutatom, hogy bírom és kedvelem őt. Amikor megmondják, hogy nem akarnak többet akkor is az az érzésem, hogy azt hiszik én már rögtön beléjük szerettem és ezért még az elején megszakítják a kapcsolatot, nehogy később kelljen megbántaniuk, ha náluk nem alakulna ki semmi érzelem. Egy randiból amúgy se lehet sok mindenre következtetni, nemhogy beleszeretni a másikba...

Ez most akkor egy rossz tulajdonság, hogy érdeklődőbb leszek? Hogy lehetne változtatni azon, hogy kevésbé mutassam ki ezt?!

2018. dec. 9. 14:55
 1/5 Anti-csajmágnes válasza:

Van egy szint,amikor minél jobban érdeklődsz annál jobban rontod az esélyeidet.

Ha tapadsz ,akkor menekülnek a lányok.

2018. dec. 9. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Emberfüggő.

Viszont nem azon kellene munkálkodnod, hogy színjátszó kört csinálj a párkapcsolatból, hanem egyszerűen a megfelelő hölgyet kéne megtalálnod. ;)

2018. dec. 9. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanezt tapasztalatom fiuknal csak en lany vagyok:D :l
2018. dec. 9. 15:18
 4/5 A kérdező kommentje:

1# Pedig nem viselkedtem needyként.

2# A vicces az, hogy mindegyik azt mondta, hogy az tetszett meg bennem, hogy nem próbálom megjátszani magam, és már az első találkozón is magamat adtam nem törődve azzal, hogy tetszeni fog-e neki...aztán még is ezzel ijesztem el őket, hogy magamat adom :D de majd lesz valaki akinek ez kell és nem rémül meg.

3# Úgy látszik mindkét oldalon vannak, akik félre értik a helyzetet :)

2018. dec. 9. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ilyen vagyok ezért nincs is senkim.

28F

2018. dec. 9. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!