Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez tényleg ennyire "ijesztő" lehet?
Túl hamar megkedvelek valakit, akivel ismerkedek. Általában az a felállás, hogy 1-2 hét beszélgetés után egy nagyon jól sikerült első randi következik (csók, következő tali megbeszélése stb), majd utána valami megváltozik és nem lesz semmi a dologból. Mintha a kiszemelt azt hinné, hogy 1 randi után beleszerettem és ettől megijed, pedig erről szó sincs, csak érdeklődőbb leszek irányába, max kissé beleélem magam a dolgokba, kimutatom, hogy bírom és kedvelem őt. Amikor megmondják, hogy nem akarnak többet akkor is az az érzésem, hogy azt hiszik én már rögtön beléjük szerettem és ezért még az elején megszakítják a kapcsolatot, nehogy később kelljen megbántaniuk, ha náluk nem alakulna ki semmi érzelem. Egy randiból amúgy se lehet sok mindenre következtetni, nemhogy beleszeretni a másikba...
Ez most akkor egy rossz tulajdonság, hogy érdeklődőbb leszek? Hogy lehetne változtatni azon, hogy kevésbé mutassam ki ezt?!
Van egy szint,amikor minél jobban érdeklődsz annál jobban rontod az esélyeidet.
Ha tapadsz ,akkor menekülnek a lányok.
Emberfüggő.
Viszont nem azon kellene munkálkodnod, hogy színjátszó kört csinálj a párkapcsolatból, hanem egyszerűen a megfelelő hölgyet kéne megtalálnod. ;)
1# Pedig nem viselkedtem needyként.
2# A vicces az, hogy mindegyik azt mondta, hogy az tetszett meg bennem, hogy nem próbálom megjátszani magam, és már az első találkozón is magamat adtam nem törődve azzal, hogy tetszeni fog-e neki...aztán még is ezzel ijesztem el őket, hogy magamat adom :D de majd lesz valaki akinek ez kell és nem rémül meg.
3# Úgy látszik mindkét oldalon vannak, akik félre értik a helyzetet :)
Sajnos én is ilyen vagyok ezért nincs is senkim.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!