Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ijesztő az átlag emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ijesztő az átlag embereknek,hogy nincsen baráti körünk?

Figyelt kérdés
Nem erőltetjük ami felszínes,nem mély,semmitmondó barátság. Szerettük volna,de nem találtuk meg azt a kört 10 év alatt sem. Egyikőnk sem. Valahogy az érdeklődési körön csúszik el minden. Vannak ezek az általános emberek átlag gondolatokkal/baráti és családi körrel: a témáikban sajnos idegenek vagyunk. Szóval az egyszerű átlag témák nem okoztak akkora örömet,hogy lehessen rá értékes emberi kapcsolatot építeni.

2023. ápr. 11. 23:30
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Sokan bicikloznek ha már ez a példa. Szerveznek biciklis túrákat is. Csatlakozzatok és ott is bőven lehet barátokat, de legalább haverokat szerezni...
2023. ápr. 12. 01:23
 12/52 anonim ***** válasza:
86%
Kimaradt a szocializaciotok miatt az a korszak, amikor az ember csoportokhoz kapcsolodik az erdeklodesi korei menten. Ez segit neki megismerni onmagat, a tarsait, ezaltla onismeretet es emberismeretet is tanul. Az, hogy ti egymasra utalva vagytok gyerekkorotok ota es ebbol kapcsolat lett, pusztan szerencse kerdese. Lehet ez is gatolta abbak idejen az ismerkedest, a tartozni valahova erzest, ami felvaltja a szulokkel a kapcsolatot es onallosagra nevel. Ti majd akkor lesztek bajban, ha nem tart ki a sirig a kapcsolatotok. Marpedig a szamok alapjan erre eleg vaskos esely van. Akkor pedig rengeteg keserves csapas fog erni, mire megtanulsz szocializalodni. En a helyedben leszallnek a magas lorol, es a meno kulonckodes meg ontomjenezes helyett, a fejlodesre meg a lemaradas behozasara fokuszalnek.
2023. ápr. 12. 03:26
 13/52 anonim ***** válasza:
63%

Ezt úgy hívják antiszociális. Semmi különleges nincs bennetek. Ilyenek vagytok és kész. Nincs igényetek más emberekre.

Szerintem nem ijesztő. Vannak ilyen emberek is. Mi se vagyunk nagy baráti társaságba járók. A legtöbb ember untat minket, szivesebben vagyunk 10+ év után is ketten. Én úgy fejezném ezt ki inkább saját részről, hogy meguntuk a sok sablonos baromságot amikről beszélgetni kell és unalmasnak tartjuk. Ketten teljesen jól elszórakoztatjuk egymást. Még a kapcsolatunk elején jobban eljártunk az első pár évben aztán ez szépen lassan így kialakult. Nem is értem minek foglalkozol azzal, hogy más mit gondol ijesztőnek meg mit nem. Én ezt a sok sablonos hétköznapi szarságokról való beszélgetést tartom ijesztőnek, hogy ide jutott a világ és ilyen minimál ingerek is elegendőek az emberek 95%-nak.

2023. ápr. 12. 08:06
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

#4 vagyok. Én meg azt írtam le, hogy NEM mondtam, hogy ez így van. Csak hogy külső szemlélő elsőre ezt gondolhatja.

2023. ápr. 12. 10:54
 15/52 anonim ***** válasza:
71%
Megjegyzem amíg semmi konkrétumot nem írsz, addig ez csak üres szócséplés. Meg hiszti.
2023. ápr. 12. 10:56
 16/52 anonim ***** válasza:
76%

Felnőttként nehéz is főleg, ha nem tudsz alkalmazkodni. Pl. az én munkahelyemen folyamatos az áskálódás, azt beszélik ki, aki épp nincs ott, előtte két nappal meg ölelkezés, pusziszkodás. Így hamar népszerű leszel, de nálam ez elvből nem fér bele.

Gondolom a kérdező is ilyesmire utalt a más érdeklődés alatt, nem pedig a hobbira.

Nekem egyébként van egy-két ismerősöm, akikkel jóban vagyok; de az egyik állandóan a kutyájáról beszél, meg képeket mutogat a gyermekéről, a másik meg azt ecseteli, hogy miket szoktak csinálni a párjával 😅.

Rajtuk kívül van 2 férfi ismerősöm, akikkel tartom a kapcsolatot, de mindketten elkezdtek nyomulni rám.

Régebben regisztráltam egy barátkeresőn, a nők nem is válaszoltak, a férfiak meg csak randipartnert kerestek.

Én mostanra jól érzem magam egyedül is, bár van bennem egy kis hiányérzet. Am. tudom, h velem van a baj.👍

2023. ápr. 12. 16:45
 17/52 A kérdező kommentje:

" A legtöbb ember untat minket, szivesebben vagyunk 10+ év után is ketten. Én úgy fejezném ezt ki inkább saját részről, hogy meguntuk a sok sablonos baromságot amikről beszélgetni kell és unalmasnak tartjuk. Ketten teljesen jól elszórakoztatjuk egymást. Még a kapcsolatunk elején jobban eljártunk az első pár évben aztán ez szépen lassan így kialakult. Nem is értem minek foglalkozol azzal, hogy más mit gondol ijesztőnek meg mit nem. Én ezt a sok sablonos hétköznapi szarságokról való beszélgetést tartom ijesztőnek, hogy ide jutott a világ és ilyen minimál ingerek is elegendőek az emberek 95%-nak."

Így igaz!! :) !

2023. ápr. 12. 20:19
 18/52 A kérdező kommentje:

Tehát más is van így !!

Amúgy hivatalosan nem antiszociális hanem szociális fóbiás. Az antiszociálisok hivatalos pszichológisi iratokon meg dokumentumokban úgy szerepelne hogy köz és önveszélyesek!! Ezt egy orvos mondta,sokan rosszul használják!

Mi nem vagyunk se ön se köz veszélyesek! Így antiszociálisok se vagyunk.

A szociális fóbiával keverik!

2023. ápr. 12. 20:22
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az aszociálissal.
2023. ápr. 12. 20:24
 20/52 anonim ***** válasza:
70%
13 vagyok. Akkor szociális fóbias köszi :))) amúgy mi élvezzük így is nagyon az életet és nem érdekel minket ki mit mond. Persze ha kell tudunk társaságba menni, de magunktól ezt nem szoktuk erőltetni. :))
2023. ápr. 12. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!