Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex szakított velem mert alkoholista vagyok mit tegyek?
Azért ilyen mennyiségtől még nem kell senkinek a máját kioperálni.
Máskor figyelj jobban biológia órán.
Jómagam voltam az első válaszoló!
A többi hozzászólást olvasva nagyon nincsenek az emberek tisztában az alkoholista fogalmával.
Ha valaki alkalmanként megiszik pár pohárral, ne adj isten lerészegedik, ennek következtében megváltozik az élete, az alkoholista?
Definíció szerint igen!!!
Viszont alkoholistának azt nevezném, és általánosítva így is van, aki napi rendszerességgel fogyaszt számára megfelelő mennyiségű alkoholt, annak érdekében hogy általa meghatározott módon életben tudjon maradni. Ha a hivatalos definíciót vesszük, a magyar lakosság több mint fele alkoholista.
A válaszaidból megítélve, Te abszolút nem vagy alkoholista, csupán az ex nincs tisztában a fogalommal.
Ne csüggedj miatta, Nem vagytok egy hullámhosszon.
Bár lehet, ha hajlandó lenne beszélgetni veled a témáról, tudnátok közös nevezőre jutni. Neki mindenesetre az a sztereotípia égett a tudatába, hogy az vagy, és ezen nem változtatsz.
Egyes definíció szerint az kóros ami megnehezíti az ember életét. (Legyen ez akár alkoholizmus vagy akár bármi más)
Szerintem akinek rendszeresen szüksége van rá és hiányérzete van ha valamiért nem tud inni az már annak számít max. kis mennyisegnél enyhe alkoholista.
Ennek is vannak ugye fokozatai.
Exel amúgy nagyon gyanús hogy nyelvi nehézségek vannak, nem pedig sztereotipikus problémák.
"Exel amúgy nagyon gyanús hogy nyelvi nehézségek vannak, nem pedig sztereotipikus problémák."
Akkor válts wordre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!