Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex szakított velem mert alkoholista vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 04:10
41/67 A kérdező kommentje:
Te iszol meló közben?
2023. ápr. 11. 16:05
42/67 anonim válasza:
Szerintem azért volt nevetséges a válasz, mert egyáltalán megfontolásra vetted, hogy igyál még egy pohárral.
43/67 A kérdező kommentje:
Nektek vicces. Akinek meghalt már valakije ittas vezető miatt, annak nem...
2023. ápr. 11. 17:49
45/67 A kérdező kommentje:
Az összefüggéseket nem árt látni. Ital miatt csak az fog balesetet okozni aki ittasan vezet. Aki nem vezet az nem fog. Mondjuk ennek alapnak kellene lennie.
2023. ápr. 11. 19:28
46/67 anonim válasza:
Akkor igyal :-D oszinten, nekem aztan total.mindegy.
47/67 A kérdező kommentje:
Te antialkoholista vagy?
2023. ápr. 11. 19:39
48/67 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy bagoly mondja...
2023. ápr. 11. 20:27
49/67 anonim válasza:
Kicsit olvass a függőségekről, aztán gondolkozz rajta, hogy rád mennyire igaz, vagy sem (pl. a fentebb említett A sóvárgás démona szerintem nagyon érdekes is). Illetve vannak ilyen csoportok is, oda is ellátogathatsz. Pl. aca.hu, vagy anonim alkoholisták.
50/67 A kérdező kommentje:
Nem tartom jó ötletnek. Értelmesebb inkább tanulni valamit mint ilyesmikről olvasni.
Elhiszem hogy érdekes, de vajon hasznos e?
2023. ápr. 11. 20:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!