Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex szakított velem mert alkoholista vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 04:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alkoholista. Csak ex hiszi ezt.
2023. ápr. 11. 10:11
 12/67 anonim ***** válasza:
90%
Ha ezt hiszi, akkor valamennyit mégis iszol.
2023. ápr. 11. 10:12
 13/67 anonim ***** válasza:
100%

Akkor bizonyítsd be neki.

Bár ha már nem vagytok együtt úgy nehéz

2023. ápr. 11. 10:17
 14/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy alkoholista, akkor könnyedén le tudsz mondani arról a kis mennyiségről is, amit eddig ittál. Vagy le tudtál volna, nyilván volt figyelmeztetés a részéről, mielőtt elhagyott. Ha az alkohol győzőtt, akkor gondolkodj el a dolgon.
2023. ápr. 11. 10:19
 15/67 A kérdező kommentje:
Van egy ajánlatom. Ahogx lemondtok az internetről végleg Én lemondok az alkoholról végleg. Így Tudnátok például bizonyítani akkor ti is hogy nem vagytok netfüggők.
2023. ápr. 11. 10:29
 16/67 anonim ***** válasza:
100%
Mi közünk nekünk a te alkoholproblémádhoz? Nem minket hagyott el a párunk a függőség miatt! Net nélkül ma már nem tudsz meglenni, mivel kell a munkához, napi élethez. Az alkohol semmihez sem kell alapból. De nem engem kell meggyőznöd. Piálj tovább, és áltasd magad, hogy nem vagy alkoholista.
2023. ápr. 11. 10:36
 17/67 anonim ***** válasza:
100%
Én pl kávéfüggő vagyok. Napi kettő kell. De nem zavar be a párkapcsolatomba, nem akarnak elhagyni miatta. Akkor miért kellene lemondanom róla?
2023. ápr. 11. 10:37
 18/67 A kérdező kommentje:

16 Nem alkohol hanem ex problémám van. De írtam is. Az hogy valaki néha iszik nem alkoholprobléma. Nincs közötök hozzá viszont ugyanaz amit az internetről írtam veletek kapcsolatban mint amit ti írtatok velem kapcsolatban.

Nem függőség miatt hagyott el.

Internet se kell évmilliókon át megvolt az emberiség internet nélkül.

Ezernyi meg ezernyi embert elhagynak alkohol nélkül is úgyhogy ez nem egy releváns infó. Az emberek nagy része pedig fogyaszt alkoholt úgyhogy az sem egy életszerű hogy valaki most ne igyon soha semmit. Azért az érdekelne hogy ti soha nem isztok semmit? Mármint alkoholt. Mert ha igen de mégis ezt mondjátok akkor egy egészen más probléma is van. Meg az is kérdés hogy elhagytak e titeket emiatt. Ha nem akkor elég furcsa javaslat hogy én meg ugyanezért ne ígyak. Például ex is fogyaszt mégse jutott volna eszembe elhagyni emiatt. Mindezt vegigvéve egyre furcsább a helyzet

2023. ápr. 11. 10:45
 19/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem az alkohol miatt hagyott el, akkor rosszul írtad ki a kérdést, mivel abban azt írod, hogy azért szakított, mert alkoholista vagy. Aztán kiderül, hogy nem vagy alkoholista és nem is ezért hagyott el. És nem, engem soha nem hagytak még el alkoholproblélma miatt. Nagyon ritkán, ünnepek alkalmával, vagy társaságban megiszom egy-két pohár bort.
2023. ápr. 11. 10:50
 20/67 A kérdező kommentje:
Azért hagyott el mert alkoholista vagyok csak hozzátok hasonlóan neki is definíciós problémái vannak ezzel a fogalommal.
2023. ápr. 11. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!