Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai világban alap dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban alap dolog hogy egy nő is dolgozik miközben kisgyereke van otthon?

Figyelt kérdés

A feleségem úgy nőtt fel hogy az anyukája nem dolgozott azóta mióta ő es a testvérei megszülettek, apósom dolgozik egyedül, ő fizet mindent.

Mi még fiatalok vagyunk és van egy kis gyerekünk. A feleségemnek mondtam hogy jó lenne ha visszamenne dolgozni mert nekem nehéz mindet fizetni egyedül, főleg hogy egyszeri fizikai munkás vagyok, nincs olyan jó fizetésem, bár azért jut is marad is.

Ő viszont mindig azt mondja hogy a gyerek miatt nem tud és az is munka hogy ő a gyereket otthon ellátja, csak sajnos abbol nem élünk meg. Mi külföldön vagyunk ahol nincs gyes, gyed, nincs allami bölcsöde sem, mindenért fizetni kell. Anyósom tudna segiteni a gyerekfelügyeletben csak nem akar, vagy bölcsödét is tudnánk fizetni ha a feleségem teljes állasban dolgozna mert akkor abbol tellene ra, akkor is ha nem olcso dolog ez nalunk

Ahogy elnézem az ismerőseimet akiknek ilyen idős gyerekük van, mindegyik családban dolgozik a nő is. Egyik családban pl az anyuka szépségszalonban van és 2 helyen is dolgozik. Egyik ismerősöm gyárban csomagol ahol a férje is dolgozik csak a nő 4 órában délután, mikor a férje hazaért. Ezt az opciót is felvetettem a feleségemnek mert én 1 műszakban dolgozok.

Más pedig online websopot üzemeltet otthonrol, veszi az árut, otthon bedobozolja és feladja a futárral mindezt 2 kisgyerek mellett.

Egyik régi ismerősöm férje elment kömüves mellé, a feleség meg irodán dolgozik és viszik a gyereket maganbölcsödébe.

Sokszor ugy érzem az én feleségem az egyedüli akiben nincs benne az hogy akkor ő is hozzájárulna anyagilag a sajat költségeinkhez :(

2023. márc. 13. 02:23
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

40

A CSED 6 honapig jár, amit az előző 6 havinátlag fizudbol szamoltak ki, a GYED viszont a fizetesed 70%,a DE maximum a mindenkori minimálbér 2xesenek a 70%a..Tehat hiába keresek most netto 665 ezret, nem annak fogom megkapni a 70%át, hanem maximum 243600at...

Üdv, egy könyvelő!

2023. márc. 15. 19:27
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

"csak pl en hazaerek 5-re, felesegem mondjuk 4 kor elmenne dolgozni akkkor 1 orara atjonne valaki."

Te amúgy ilyenkor magadnál vagy? :D

A feleséged keljen éjjel a gyerekhez, nulla alvással foglalkozzon vele egész délelőtt és délután, ideje sincs elkészülni munkába, aztán mehet is dolgozni??

Komolyan ennyi férfiasság nincs benned?

Te szereped jelenleg az, hogy eltartsd őket, nem az, hogy a szülés utáni kimerült feleséged elküld dolgozni, miután egésznap az ő felelőssége volt a gyerekkel foglalkozni!

Nulla felelősségérzet van a mai férfiakba, olyan gyengék, hogy az már szégyen.

2023. márc. 15. 19:42
 43/48 A kérdező kommentje:

4 kor elmenne dolgozni, 8kor jonne haza, vacsora es alvas.

De felolem elmehetne o dolgozni napi 8 oraba es maradok en otthon a gyerekkel. Ez jobb?

2023. márc. 16. 01:08
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

"4 kor elmenne dolgozni, 8kor jonne haza, vacsora es alvas."

Úgy hogy előtte is ő kelt a gyerekhez, és mondom megint, délelőtt-délután ő foglalkozott a gyerekkel, aztán megy dolgozni TELJESEN kialvatlanul és miután megjott munkából akkor is ő keljen hozzá??

És mikor aludhat a feleséged, te pedig mikor leszel férfi?

2023. márc. 16. 01:29
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

43

És mikor fog aludni? Ha 4 kor megy el dolgozni, egész nap vele volt, éjjel ő kelt hozzá, te fogsz furdetni, altatni? Te tényleg nem látod, hogy mennyi munka van egy gyerekkel?

Miért maradnál te a gyerekkel otthon? Amugy, ő szült, ő van otthon a gyerekkel, ő kel hozzá éjszaka, ha elmegy dolgozni is, érdeklődnék, hogy TE a f*szodon kívül, meg a napi 8 órás munkádon kivul mit raksz bele? Ő tolja napi 24 órában, te meg 8ban azt csá?

2023. márc. 16. 06:32
 46/48 anonim ***** válasza:
85%

45 Jajj nem egyertelmu? O otthon maradna a gyerekkel, tehat valojaban nem az zavarja, hogy nincs plusz bevetel, hanem hogy neki bezzeg KELL dolgoznia, de az asszonynak nem kell, o egesz nap ul a seggen otthon, neha mondokaznak, jatszanak a gyerekkel, csupa kacagas es szorakozasbol all az egesz napja (a kerdezo fejeben), amig o szegeny huzza az igat :’(

Szegeny no, meg szegeny gyerek :|

2023. márc. 16. 07:34
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, voltál már teljesen egyedül otthon nonstop egy napig vagy egy hétvégét összezárva a saját gyerekeddel? Mert a kommentek alapján a volt férjemre hasonlítasz, aki mindig irigykedett, hogy én otthon vagyok, de azért kétségbeesetten hápogott, ha rá hagytam a srácokat. Mellesleg olyan 2 évesen mentek bölcsibe én meg dolgozni, hát az sokkal nyugisabb volt.
2023. márc. 16. 10:54
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Amugy, ha azt akarod, hogy elmenjen dolgozni, akkor ülj le vele, es mondd el neki, hogy TE miben fogod kivenni a részedet, mert az nem.jarja, hogy ő csinálja meg azt, amit eddig is, mellé meg dolgozik!
2023. márc. 16. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!