Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehet ezt még így csinálni, hogy a férjem éjjel dolgzik én meg otthon vagyok a 1.5 éves gyerekünkkel 1 szobában?
Ha neked van munkahelyed ahova visszamehetsz dolgozni, és a helyedben visszamennék.
A babát be kellene adni bölcsibe, eleinte csak kis időkre, az apuka meg menjen el gyedre, ha elég régóta megvan ez a munkahelye.
Ha neked nappali volt a munkahelyed, akkor ő is együtt tud lenni a kicsivel, és ti is esténként együtt alhattok.
Gondolom nehéz meglépnie ezt egy anyának, de nektek háromótoknak kell egy családnak lenni, és így nem tudtok.
Sajnos nincs nekem se munkám,mondták ahol dolgozom,hogy "nem várnak vissza".Keresek,de mindenhol elutasítanak,ha megahllják,hogy kisgyerek:(
Nagyobb lakásba költözni nincs pénzük sajnos...:(
Nehéz helyzet, sajnos a nyáron ki kell húzni valahogy (hacsak a férjed nem kap nappalos állást). Talán valami napirend segítene, pl. minden nap ugyanakkor elmentek otthonról, alvásidőre hazamentek.
Ősztől pedig a gyerkőcöt bölcsibe kellene beadni (ha van lehetőséged), mert ha a párodnak nem lesz más lehetősége, akkor tényleg teljesen kikészültök. Nyáron még sétálgathatsz a gyerekkel, de esőben-hóban nem ülhettek a padon.
Mert Anyámék is 50nm-en laknak 5-en 2 szobában(tesóm elvált,és hazament 2 gyerekkel).Gondolom te is belátod,hogy nem hányoznánk oda 6-7.nek...
A 28nm-re macskát se vállalnék-ra inkább nem mondok semmit.Nem mindenki milliomos...És természetesen úgy terveztünk veszünk nagyobbat,de jelen helyzetben nem merjük költségekbe verni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!