Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted normális az a nő, aki a saját lakásában engedte, hogy csalja a férje, még otthon volt a 3 kisgyerekével?
Mikor szóltak neki, akkor feljelentette az illetőt rágalmazásért... Meg akkor is, mikor szóltak neki, hogy a férje lányokat zaklat és éjszaka hetekig eljárogat mást zaklatni? Kicsinálta és feljelentette rágalmazásért, még pénzt is akart...
Mondjuk pont azért költöztek el és csináltak egy 3. gyereket, mert ott is csalta a férje és el kellett húzni, mert gond volt a zaklatásokból.
Mondjuk az illető úgy kezdte a pályafutását, hogy összejött a házas, akkor 3 gyerekes tanárával, aki ez az illető!
Az ilyenek nők mit gondolnak? Oké, a megcsalás rendben neki, de az is, ha a férje zaklatja azt, aki meg nem akart ebbe belemenni? Komolyan nem tudom, szerintem beteg a fejében, mert pluszban ő jelentgeti fel, készíti ki, meg őrjöng, aki szól? Mondjuk ilyen csömöllet nőt azt sem értem, hogy tud valaki elviselni, kiegészítik egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!