Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom minden nővel olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom minden nővel olyan jól elvan én hogy tudnék ilyen lenni hogy minden pasival el legyek én is?

Figyelt kérdés

Láthatóan szereti vágyik a nők társaságára, beül hozzájuk pl pubokban pultosokhoz, már ismerősei az összes, minden pl.kolleganőkkel is szívesen bandázik, ha a szomszédomban meghallja hogy csajok nevetnek trécselnek, màr les kifelé hogy kik azok és mosolyog.

Én meg ha találkozom 600 féle pasival is, múltkor be is ültem közéjük pubban, (barátom nélkül), szórakozok veluk nevetek mosolygok, de belül rühellem az egészet, nem tudnak megmozgatni érdekelni, egyik sem tetszik, unom is őket, nem is vágyok arra hogy engem nem érdeklő férfiakkal csevegjek, járkak össze.

Annyira mások vagyunk.

Hogy lehet ezt élvezni?

2023. márc. 3. 14:28
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz, mert fogyatékos vagy, kár a gozert, baszki leallsz drogosokkal beszélgetni. Mert ő leall ronda nőkkel (véleményed szerint) beszélgetni, tisztában vagy azzal, hogy bármi történhet veled ha nem válogatod meg kivel állsz le csevegni? Ennyire síkhulye hogy lehet valaki? Aztán úgy gondolod a párod hűséges. 😂😂😂

De ha nem is az téged nem zavar, az sem ha szakít veled. Te akkor mennyire szeretheted őt már... Szarkazmus volt. 😂😂😂

Zakkant vagy 0 érzésekkel és elvesznél simán a világban. Ezen nem fog tudni segíteni neked senki, ahhoz ész kellene, hogy legyen neked, ami nincs. 😂😂😂

2023. márc. 3. 19:23
 42/50 anonim ***** válasza:
88%

Naaa, egyezzünk meg abban, hogy te is elmebeteg vagy, meg a palid is. Tökéletesen összeilletek, ahogy ezt már 120 kérdéseddel ezelőtt megállapítottuk. Én csak azt nem értem, miért nem zúgnak már a harangok? Menj már végre hozzá, haladjunk. Majd megnézünk a Híradóban, hogy nyírt ki "szerelemféltésből", megsiratunk és jól van.

Az élet megy tovább. Uncsi már a szappanoperád.

2023. márc. 3. 19:36
 43/50 A kérdező kommentje:

Szerinted te a kérdésre válaszoltál?

Az elején a válaszok szerint én voltam a szocializálatlan barom, most meg ő a nőcsaló.

Az elején mindenki engem akart elhordani. Őt meg kihozni minden jónak;)

De mégis ő lett elhordva.

Szóval hogyan is élvezhetném más pasik társaságát? Ha azt szeretném?

Mikor mindegyik a szememben egy "nyomorék"?

2023. márc. 3. 19:39
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mert te vagy a nyomorék valójában, kielégítő válasz?
2023. márc. 3. 19:41
 45/50 A kérdező kommentje:

Folyamat csipog a telom hol ez ír hol az, már hívogatnak csórik miért nem írok vissza, miért tűntem el.

És nem visz rá a lélek. Hanem gyk-zom.

Hogy kell ezt? Mennie kéne valahogy

2023. márc. 3. 19:42
 46/50 A kérdező kommentje:
Ha nem reagálok akkor amugy én leszek a szemét aki eltűnik? Mist furdalnia kéne a lelkiismeretnek? Ha reagálok is nekem valahogy az sem jön örömmel, csak nem akarok szemét lenni es ennél nem több. De ebből jól úgy se jövök ki akkor se szerintem ha reagalok ha nem.
2023. márc. 3. 19:49
 47/50 anonim ***** válasza:
88%

Szerinted ugyanazok válaszoltak az elején, meg a végén? Egyébként valószínűleg azért, mert közben csöpögtettél infókat és a végére azoknak is leesett, hogy elmebeteg vagy, akiknek a fő kérdésed alapján még nem volt egyértelmű, mert nem ismertek. Remélem, kielégítő volt a válaszom.

Amúgy sehogy. Normális ember pont lesz@rja az ilyeneket, de ugye te nem vagy az, ezért itt remegsz a semmin. Gyorsan írj, nekik, mert biztos felvágják az ereiket, ha nem teszed🤣

De miért nem a pszichológusodat kérdezed? Ezt így előadod neki és beutal egy hosszabb kezelésre. Egy darabig igazoltan leszel távol. Szívesen. Ezt is megoldottam😊

2023. márc. 3. 19:49
 48/50 A kérdező kommentje:

Nem ugyanazok.

Eleinte engem akartak lehordani.

Most meg őt hordják le.

Amiért meg vele vagyok engem megint.

Tehát segitő válaszok helyett csak az abúzus megy.

Semmi tanács javaslat, semmi jóindulat. Csak a szidás elhordás. Ne neveljetek gyereket mindenestre

Már csak unalmamban írkalok ide mert még ez is jobb, mint a pasik akik írogatnak ill zsibbasztanának. Vagy átmegyek a páromhoz inkább és ott várom haza :). Talán a legjobb döntés. Pedig nem akartam.

2023. márc. 3. 19:59
 49/50 anonim ***** válasza:
83%

Mivel mindenki tudja, hogy te menthetetlen vagy. Minek fárasztanánk magunkat? Úgyis csak te vagy az okos, minden kérdésednél erre jutsz. Hát, beszéld meg magaddal.

Azt meg majd mi eldöntjük, hogy nevelünk-e gyerekeket. Mindenesetre te egyiküknek se vagy a kölyke, veled kínlódjon anyád.

Helyes. Ez a jó döntés. Reméljük, ma nem k.rvaz le, nem vág falhoz és a rendőrség se kell az estéhez! Jó szórakozást!🤣

2023. márc. 3. 20:12
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a 5,14,27,31,38. válaszoló. Én az elején tök normálisat írtam neked, aztán leesett, hogy valami nagy baj van agyban. Ezzel mit kezdeni nem lehet. Azért írtam, hogyha úgyse hallgatsz meg senkit és csak fixen az a jó amit te mondasz, akkor ne fárassz minket, mert ennek így semmi értelme. A gyereknevelésnek meg végképp nem értem, hogy mi köze van az általad felvázolt problémákhoz. Semmi, csak jó volt elpuffogtatni, mert másba aligha tudsz belekötni. Unatkozás helyett keress valami értelmes hobbit magadnak, mert az neked ciki egyedül, hogy a hülyeségeiddel égeted magadat a neten.
2023. márc. 3. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!