Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom minden nővel olyan jól elvan én hogy tudnék ilyen lenni hogy minden pasival el legyek én is?
Láthatóan szereti vágyik a nők társaságára, beül hozzájuk pl pubokban pultosokhoz, már ismerősei az összes, minden pl.kolleganőkkel is szívesen bandázik, ha a szomszédomban meghallja hogy csajok nevetnek trécselnek, màr les kifelé hogy kik azok és mosolyog.
Én meg ha találkozom 600 féle pasival is, múltkor be is ültem közéjük pubban, (barátom nélkül), szórakozok veluk nevetek mosolygok, de belül rühellem az egészet, nem tudnak megmozgatni érdekelni, egyik sem tetszik, unom is őket, nem is vágyok arra hogy engem nem érdeklő férfiakkal csevegjek, járkak össze.
Annyira mások vagyunk.
Hogy lehet ezt élvezni?
"rühellem az egészet, nem tudnak megmozgatni érdekelni, egyik sem tetszik, unom is őket, nem is vágyok arra hogy engem nem érdeklő férfiakkal csevegjek, járkak össze."
Gyp-s vagy esetleg?
Hátha segit:
Ő szeret szocializálódni, érdeklik az emberek, nem olyan felszines, hogy csak a külsőségek alapján döntse el, ki érdekes számára, sorolhatnám.
Túl beképzelt és egyszerű vagy, nem beszélve erről az alpári stílusról. Szerinted van ember, aki ezt vonzónak tartja akár egy rövid beszélgetés erejéig?
Nem szocializácios a téma.
Hanem őt izgatja a női csevej, báj, női csacsogások, szívesen hallgatja, érdekli, "issza".
En is szeretném így élvezni pasik társaságát
A párod lassan de biztosan félre is fog nyomni.
Nem értem, hogy mit kell tök idegen csajokkal beszélgetni folyamat, amikor veled kellene a legtöbbet beszélgetni, veled kellene neki a legjobban éreznie magát.
Te meg őt utánzod, minek is? Miért nem dobod ki őt mint a budos zoknijat? Ha egyszer veled van együtt, akkor veled töltse el az idejét.
Én értem, hogy extro azt is, hogy nincs megtiltva, hogy más nőkkel ne álljon szóba, de nem úgy, hogy inkább velük trecsel mint veled.
"nem is vágyok arra hogy engem nem érdeklő férfiakkal csevegjek, járkak össze.
Annyira mások vagyunk."
Ez neki zsigerből jön, te meg csak azért akarod ezt csinálni, hogy vissza vágj neki, hogy "te is el tudsz ám idegen pasasokkal trécselni"
Egyáltalán ezt miért fogadtad el?
Full abszurd ez a helyzet. Ott van a párja és mindenféle pin@ után futkos.
"tesz abba energiát hogy legyenek hódolói, talonjai, nekem még ez sem"
Jó isten gyere le!! Milyen világot élünk?
Te felfogod egyáltalán, amiket írsz? Ez milyen kapcsolat??
Nem vissza vágni kéne, hanem kivágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!