Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom minden nővel olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom minden nővel olyan jól elvan én hogy tudnék ilyen lenni hogy minden pasival el legyek én is?

Figyelt kérdés

Láthatóan szereti vágyik a nők társaságára, beül hozzájuk pl pubokban pultosokhoz, már ismerősei az összes, minden pl.kolleganőkkel is szívesen bandázik, ha a szomszédomban meghallja hogy csajok nevetnek trécselnek, màr les kifelé hogy kik azok és mosolyog.

Én meg ha találkozom 600 féle pasival is, múltkor be is ültem közéjük pubban, (barátom nélkül), szórakozok veluk nevetek mosolygok, de belül rühellem az egészet, nem tudnak megmozgatni érdekelni, egyik sem tetszik, unom is őket, nem is vágyok arra hogy engem nem érdeklő férfiakkal csevegjek, járkak össze.

Annyira mások vagyunk.

Hogy lehet ezt élvezni?

2023. márc. 3. 14:28
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
73%

Már pedig leírás alapján a te párod a legyet is megbssza, nagyon úgy tűnik.

Homokba dughatod a fejedet, de így van.

Az, hogy a legalja alkeszokkal is leállsz haverkodni, attól nem leszel kapósabb a férfiak körében. Engem kiráz a hideg ezektől az alakoktól. Mindig megválogattam, hogy kivel állok szóba és ígyis a mai napig a munkahelyemen egy kedves szóval + mosollyal is van, hogy egyeseket levakarni nem tudok magamról. Pedig nem csövesek, nem alkeszok, hanem jól szituált férfiak. Nekem erre nincsen szükségem, mert a férjem megadja azt, hogy ne vágyjak erre. A te párodnak miért kell egótuning? Azért, mert kevés vagy neki, mint medvesajtban a brummogás. Félremegy. Ennyi. Ezt nem kell túlmagyarázni.

2023. márc. 3. 18:19
 32/50 A kérdező kommentje:

Nem zavar hogy nem kapós akarok lenni alkeszok körében? Nem ezért erőltetem. Nem érted az egész kérdést?

Amugy nem nehéz amugyse kapósnak lenni ilyen nyominger pasiknal. Azt is írtam hogy nekem egontuning se kell.

Nekem nincs alacsonyan az önbizalmam hogy olyanoktól fogjak padlót hogy vki rámnéz vagy rám mosolyog vagy nyomul. En nem vagyok erre a szintre lesüllyedve hogy akiket felsoroltam tőlük en többnek érezném magam.

Nekem ilyen irányu egotuningra nincs szukségem. Igényem.

Nem egotuning miatt erőljödöm itt. Hanem élvezni akarom az életet vagy a pasikat.

Ha meg a páromnak kell egotuning, megerősítés, az az ő önbizalmát jellemzi nem engem. Lehet ez is benne van. De semmiképpen nem ez az alapja. Neki ez egyszerűen tetszik ha körbe van nyalva.

Nekem meg nem ad semmit ha engem nyalnak körbe pasik akik nem érdekelnek.

Itt a problémám!

Amig ő képes leállni olyanokkal is akikkel mégcsak nem is mutatkozna, vagy nem is kellenek neki, én nem.

2023. márc. 3. 18:24
 33/50 A kérdező kommentje:

A saját haverjai is hülyének néznék ha engem vmi ratyival csalna meg ilyenekre tenné fel a kapcsolatunkat.

Es a párom se hülye. De nagyon nem az. Amugy rafináltabb is mint én.

Ugy leolt rólam mindenkit szépen, hogy észre se veszem néha. Ilyan játszmái vannak hogy csak pisloghatok.

Tehát nagyon is tudja pont velem miért van és miert pont nem másikkal és mit miért áldoz ha áldoz. Ő gondolkozik is, azon ritka egy férfi ebben.

2023. márc. 3. 18:29
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Te miért nem tudod felfogni, hogy vonzalom nem alakul ki olyan egyénnel, akihez nem vonzódsz??? Nem lehet erőltetni.A te pasidnak fontos az egósimogatás és a lompos simogatás is. Nem mindegyikkel fekszik össze, csak legyezgeti a férfi hiúságát, hogy őt is, őt is meg őt is megkettyinthetné ha akarná.

Tulajdonképpen lehet, hogy valamelyik csak orális szexre van, más meg szexre is.

Te neked azt kellene csinálni, hogy szakítasz vele és ismerkedsz férfiakkal és valamelyikőjükkel biztosan kémiát, szerelmet fogsz tapasztalni akár kölcsönöset.

Nem a hűtlen pasiddal versenyezni, vagy a haverjaival koketálni.

2023. márc. 3. 18:31
 35/50 A kérdező kommentje:

Ő szerelemből van egy nővel. Nem tudom neked ez mond e vmit.

Ő azzal van akivel akar is lenni. Ö nem az, aki örül ha végre van egy fixe. Hanem aki válogat. Nem ugy gondolkodik hogy végre van egy. Hanem nekem Ő kell.

Ha más nő kéne neki, vele lenne nem velem. Ezt a más nő is veheti készpénznek. Egy volt bnőjét se csalta meg soha. Akkor minek azzal lenni aki mellé más kell?

Nem is érti azt, hogy emberek mi a sz.rnak maradnak olyannal egyutt akik nem az igazik nekik, akiket nem szeretnek akikre nem vágynakk akik mellett màst d.gnak. miert nem azzal vannak akkor.

Ő azzal van akit szeret akar.

Es soha nem mással.

Ha egyszer majd màssal akarna lenni akkor én utoljára látnàm őt.

2023. márc. 3. 18:44
 36/50 A kérdező kommentje:

Neki elég egy. De az az egy nem mindegy neki hogy ki. Kiválasztja. Hogy ő.

Amugy irtam azt is, ha lelépne akkor így jártam. Veszítek akkor vmit? Egy olyan embert aki lelép a másiktól. Nekem kelljen egy olyan ember akkor? Ragaszkodnom kéne olyanhoz?

Félteni? Óvni a kapcsolatot egy olyannal?

De addog legalább fejlődnék valahova mellette..

2023. márc. 3. 18:54
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

Te nem fejlodsz mellette, csak másolod, leallsz olyanokkal flörtölni akik nem is az eseteid, mert Ő UGYANAZT CSINÁLJA!!!

Szerelmes, te vagy neki az "Igazi" tényleg???

AKKOR MIÉRT SZALAD MÁS NŐK UTÁN, MIÉRT CSIPKELŐDIK VELÜK, MIÉRT NEM VELED TESZI MINDAZT?

Orbitális buta, hiszékeny liba vagy, de nem baj, majd rajosz ha kivag mint a szart. :))))

2023. márc. 3. 18:59
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Tyűha, hát annyi mindent tudnék cáfolni, de tök felesleges. Semmi értelme, mert a saját igazadat mantrázod és teljesen meg vagy győződve a saját igazadról. Akkor meg minek fárasztasz minket a hülyeségeiddel...
2023. márc. 3. 19:00
 39/50 A kérdező kommentje:

Velem is flörtöl. Ez nem kizáró. Mások társaságában csak akkor van, ha én nem érek rá. Az első helyen én vagyok. És amugy ezzel minden szabadidőmet is elveszi. Ezt sokallom is mondjuk. Tehát semmi szabadidőm nincs amúgy magyarán szinte.

Az aluljárós részt a reggeli bolti féle rétegtöl kaptam. Mert ahogy irtam probaltam gyakorolni már kinlodva azt, hogy én jol erezzem magam pasikkal, mindenfélével szóba állok már ahogy ö. Mert én ezt amugy pozotív dolognak tartom. Szeretni élvezni az emberek tarsaságát illetve a másik nem társaságát főleg.

Amúgy az elején azt írták én nem lennék szocializált. Én vagyok a sz.r. de már meg őt hordják itt le hogy alja megcsalós féreg lenne

Hogy változnak itt a dolgok.:D

Most en vagyok az intro aki lenéz mindenkit és egy utálatos szocializálatlan vki, vagy ő a nőcsábász hűtlen aljadék?

Az elején mindenki szemében ő volt az isten, aki csak barátkozik szocializált, én meg az intro gyökér.

Amúgy minek rugózni azon hogy megcsal e elhagy e. Nem ez a kérdés. Nem ez érdekel. Saját magam érdekel. És én őt egy nyitott pozitív embernek látom. Én is szeretnék azzá válni.

2023. márc. 3. 19:15
 40/50 A kérdező kommentje:

Nem csak csöves barátai vannak.

Ott vqn egy rakat cegvezető ügyvéd orvos is.meg egy polgármester is. Legutóbb náluk vacsoráztunk. Habár ugyanolyan hülyék mint a többi:D

Én meg ismerek agysevészt is.

Buliban láttam es a dj kérdezte tőlem hogy latod ott őt?(őrült bulizós srác extra laza idiota)Mondom igen. És eltudnád róla képzelni hogy ő amugy egy agysebész? Kérdem, micsoda?? És mosolyogva bólogatott a DJ hogy márpedig az:D

2023. márc. 3. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!