Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom minden nővel olyan jól elvan én hogy tudnék ilyen lenni hogy minden pasival el legyek én is?
Láthatóan szereti vágyik a nők társaságára, beül hozzájuk pl pubokban pultosokhoz, már ismerősei az összes, minden pl.kolleganőkkel is szívesen bandázik, ha a szomszédomban meghallja hogy csajok nevetnek trécselnek, màr les kifelé hogy kik azok és mosolyog.
Én meg ha találkozom 600 féle pasival is, múltkor be is ültem közéjük pubban, (barátom nélkül), szórakozok veluk nevetek mosolygok, de belül rühellem az egészet, nem tudnak megmozgatni érdekelni, egyik sem tetszik, unom is őket, nem is vágyok arra hogy engem nem érdeklő férfiakkal csevegjek, járkak össze.
Annyira mások vagyunk.
Hogy lehet ezt élvezni?
Velem is elfecseg elcsacsog ugyanúgy. Amikor ráérek együtt vagyunk mindig.
A többiek csak akkor kerülnek képbe, ha én nem érek rá.
De ahogy elnézem en meg a pasikat. Hát nekem ez azert nem megy.
Egyik 160 magas, másik dadog, egyik haverja kb csöves, másik alkoholista harmadik drogos negyedik az a rosszféle c.gány, és mindezek női(el lehet képzelni őket gondolom), aztán megannyi incel, és aztán normális jópofa srácok is vannak, de nem vonzódom hozzájuk annyira hogy vagyjak arra hogy nature összeüljek velük csevegni, aztán a pasi kollegáim, van a dagadt, van az öreg, van a flegmasrác, van a lepusztult, vagy ahova járok boltokba reggelente pl kávézni szóba elegyedek ott is a bolt előtt, sok munkás, lezüllöttek is de már megvagyok hívva egy aluljáróba is összejövetelre!!, aztán a párom bi haverjai is jófejek de valahogy hozzájuk se ülnék be pedig birom őket!! pasisak is amugy, csak nem értem miért, de bevágják ezt a feminim stylt pedig vérbeli pasiknak néznek ki!, hát sajnálom ezt bennük, azt van a nárci haverom ő is jófej de valahogy olyan szerencsétlen a nőkkel hogy mindig van benne vmi szomorúság is(nőgyűlölő szegénykém és nem érti miért menekulnek tőle de én el tudok vele lenni mert engem ugye érzelmileg nem hat meg a stílusa viszont egy szerelmes nő egy egy beszólástól bunkózásától menekül:D), meg bocsi, de a végtelenségig tidnám sorolni miért nem megy ez nekem hogy pasikkal igyak csevegjek.
DE meg tudom profin játszani a cseverészős nevetős kacagós extra vidám vagány kiscsajt, mindenki imád amúgy, csak hát én inkább hazamegyek munka után mint ezek..
Nem visszavágni akarok 10!
Hanem én is élvezni akarom amit lehet!!
Öröm látni az örömét, hogy jól érzi magát.
Én is szeretném a világban a PASIKKAL jól érezni magam!!
Kapcsolaton kívül is szerintem ő ez.
Igen valszeg legyezi az egóját is, tetszik neki a nők figyelme, azt tudja élni nagyon. Nem arra megy hogy akarna vmit(javarészük tényleg szinten aluli is vagy barátja van, vagy a haverja nőjr azokra elvből se mennek rá), neki teljesen elég csupán a női "csicsergést" is hallgatni.
Ha meg elcsavarná vki a fejét igy jártam, lehet nem veszítenék vele sokat?
Egyelőre csak figyelem őt, mitől népszerű, hogyan csinálja, hogyan élvezi az életet, mi teszi boldoggá, mitől kiegyensúlyozott, honnan a magabiztossága, összességében tetszik mint férfi, mint ember, mintha tanulni próbálnék tőle olyasmit hogyan legyünk hogyan lehetünk boldogok.
Jaj én már tudom ki vagy, a múltkor az volt a kérdésed, hogy a férfiak/haverok miért érzik magukat "jobban" mint a nők együtt pizsipartin,ugye?
Te máshoz visszonyítod magad mindig, pedig minden ember más, mindenki másképp, mással érzi jól magát.
Egyébként hogy a francba lehetsz ennyire lenezo, előítéletekkel teli? Te azért nem érzed jól magad mással, mert önmagad nem érzed jól magad a bőrödben!!!
Nekem alkoholista szomszédaim vannak és amióta csak tudom mindig jó szomszédok voltunk, mindig segítetünk egymáson.
Nem érdekel, hogy iszik, mert attól még lehet jó ember, egy dohányos szintén.
Azért miért nem lehet valakivel jól érezni magad, mert a haverok feminin-k (SZERINTED)? Mi köze a szexuális beállítátságnak ahhoz, hogy barátok legyetek, mi van?
Őszinte leszek szerintem valami baj van veled, az írásod, a gondolataid arra engednek következtetni, hogy vagy fogyatékos vagy, vagy tökéletes hercegnő komplexusban szenvedsz viccen kívül.
Menj el szakemberhez és kezeltesd magad!
A barátod egyébként amikor nincsen veled csal akivel csak lehet, te csak azért maradsz mellette, mert tudja ilyen kislányt nem fog ki többet és mert még nem szeretett bele eddig!!! más nőbe, akkor aztán lepattint.
Úgyhogy készülj fel rá. 😎
En elvagyok a bi srácokkal. De nem vágyom a társaságukra azaz pl nem rohanok hanyatt homlok be hozzájuk és töltök el veluk órákat nevetgélve. Minrk kellett amugy külön kiemelni a bi-ket?
Jókat poénkodunk flortolunk is minden, a VÀGY nincs meg bennem valahogy hogy napi szinten rohanjak.
A párom meg ilyenekre màrmint a mssik nem társaságára vágyik ha ronda ha deffektes neki 8.
Azért a kerdés is hogyan érezzem magam jól a pasikkal?
Erre megkapom h én vagyok a sz.r mert nekem ez nem megy.
A kérdés pont az volt hogyan menjen?
Mit tegyek? Hogy csináljam hogy élvezni tudjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!