Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom minden nővel olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom minden nővel olyan jól elvan én hogy tudnék ilyen lenni hogy minden pasival el legyek én is?

Figyelt kérdés

Láthatóan szereti vágyik a nők társaságára, beül hozzájuk pl pubokban pultosokhoz, már ismerősei az összes, minden pl.kolleganőkkel is szívesen bandázik, ha a szomszédomban meghallja hogy csajok nevetnek trécselnek, màr les kifelé hogy kik azok és mosolyog.

Én meg ha találkozom 600 féle pasival is, múltkor be is ültem közéjük pubban, (barátom nélkül), szórakozok veluk nevetek mosolygok, de belül rühellem az egészet, nem tudnak megmozgatni érdekelni, egyik sem tetszik, unom is őket, nem is vágyok arra hogy engem nem érdeklő férfiakkal csevegjek, járkak össze.

Annyira mások vagyunk.

Hogy lehet ezt élvezni?

2023. márc. 3. 14:28
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Fuh azt már én nem keresem meg, régebben írta ki, de neki ugyanez volt a problémája, hogy nem találta a helyet az életben, emberek között.

Te miért nem tudsz kialakitani emberi kapcsolatokat? Miért "haverkodsz" az ő barátaival, miért nem tudod magad szimplán csak jól érezni, jól elbeszelgetni valakivel? Miért nézel le más embereket külsőre vagy egy beszélgetés után? Így soha a budos életben nem lesznek barátaid.

Atyám eskü lehet ezek után kimosom a szemem szappannal. 😆

Szedd magad rendbe, aztán ismerkedj, a pasid meg vágd ki, mert (már) szétcsal(t) hanarosan.

2023. márc. 3. 17:48
 22/50 A kérdező kommentje:

Az egyik bi haverja még ki is jött utánam négyszemköztre..fűzte az agyam. Ha akarnék k felhetnék is vele.

Nincs ilyen amit itt hisznek rólam.

Engem szeretnek.

Visszafelé nem megy csak. Nekem élvezni ezt az egészet

2023. márc. 3. 17:50
 23/50 A kérdező kommentje:

Na akkor nézzük leredukálva.

Ő tök jól elfecseg egy ratyi ronda nővel. Képes szívből nevetni.

Én is elfecsegek egy ratyi ronda ferfival is nevetni is megy, de szívből semmi és lehetőleg kerülöm is ezt.

Anno voltam konzum. Úgy pénzért profin ment. De mert tudtam hogy ezért nekem fizetés jár..

Csak ezért.

2023. márc. 3. 17:52
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Hova szeretne már ha felajánlotta, hogy szexelj vele? Látja milyen elveszett vagy és ki akarta használni.

Azon se csodálkoznék, hogy a pasid ajánlott be nála, lol mivel ő nem a hűség mintaszobra.

Nem vagy normális, hogy velük teszed magad, el kéne őket távolítani az életedből örökre és jó, értékes emberekkel barátkozni, vagy fiúkkal járni.

2023. márc. 3. 17:54
 25/50 A kérdező kommentje:

Nem ajanlotta fel h szex.

Hanem bír engem tetszem neki es kozelitene nyomulna rám, akar.

Csak mert itt azt hitték az elején hogy engem mindenki utalna. Ezt rolam senki nem tudja amit itt leirtam.

Tök jófej vagyok en is partyarc is simán.

A pasim nem ajánlott be nála, pont fordítva. Azt mondta neki hogy meghívja az esküvőnkre. A srác azt se tudta elhigyje e hirtelen vagy ne. Vagy ez most komoly? Mikor lesz? Tenyleg? Párom meg mondta igen komoly.

(A srác nem ez után hanem még ez előtt nyomult rám négyszemközt)

"Nem vagy normális, hogy velük teszed magad, el kéne őket távolítani az életedből örökre és jó, értékes emberekkel barátkozni, vagy fiúkkal járni."

"Nem vagy normális, hogy velük teszed magad, el kéne őket távolítani az életedből örökre és jó, értékes emberekkel barátkozni, vagy fiúkkal járni."

De vannak! Csak az a vágy mégsincs bennem. Elbeszélgetek nevetek en bárkivel de ez engem nem tölt! Nem tudok erre vágyni. Nem érzem magam ettol boldogan.

Konzumként tudtam meg hogy ez kőkemény munka inkább amikor a legutolsó emberrel is mosolyogni kell meg flörtölni. Nem véletlen fizetik meg és nem kicsit.

De próbálkozom tanulni gyakorlok!

Szóba állok már mindenkivel válogatás nélkul is! Hogy tán csak lesz egyszer legalább egy oerc amikor én szivből fogok nevetni másokkal. Akik úgy nem érdekelnek egyaltalán mint férfi.

2023. márc. 3. 18:02
 26/50 A kérdező kommentje:
Nem is értem hogy tölti ez a páromat? Neki lehet egotuning is. Engem meg miert nem tölt. Nekem mondjuk nem kell egotuning.
2023. márc. 3. 18:04
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Amit te boldogságnak látsz vélni a párodon, az valószínűleg tényleg a félreqúrás lehet sajnos. Idegen nőkkek való flört, csók, szex felpezsdíti, izgalmassá teszi az életét. Ezt véled boldogságnak látni. Egyszerűen félremegy. Az én férjem szimplán hülyét kap, ha meghallja a barátnőimmel a női susmust. Ha telefonálok, nem ül a nyakamon, mert egyszerűen rohadtul leszrja, hogy a barátnőmnek jobbam fáj a hasa, ha menstruál vagy éppen megvenne egy cipőt, de nyomja a lábát. Meghalna, ha neki nőkkel erről kellene beszélgetnie vagy hallgatnia órákon át. Hidd el, aki ezt hallgatja vagy langyoska (tehát titokban felveszi a te bugyidat, ruhádat) vagy ezeket a nőket meg akarja dugni. Esélyes, hogy az utóbbiról van szó. De téged az érdekel hogyan lehet az egódat legyeztetni más férfiakkal úgyhogy te azt élvezd.

Te se vagy százas, azt hagyjuk meg.

2023. márc. 3. 18:05
 28/50 A kérdező kommentje:

A pasim se hülye.szerintem vágta, hogy tetszem a haverjának es leoltotta csak humánusan rólam. Most kapcsolok:D

Pedig előtte semmi kétertelműt nem tett felém egyaltalán.

Ez de nagy hogy ő meg levágta mégis.

2023. márc. 3. 18:09
 29/50 A kérdező kommentje:

Nem indokolja a félrejarás eshetosege azt, hogy olyan nőkkel is elvan akik nem kellenének neki egyaltalán.

Ő olyanok tarsaságát élvezi akik neki másra nem is kellenének.

A felrejárók lehetnek intovertáltak is.

Nemhiszem h ez a háttere. Vagy ha meg akarna csalni se lenne erre szüksége.

2023. márc. 3. 18:11
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, mindenfajta nőkön praxol, tanulja meg a fogasokat, legyezgeti az egojat és némelyiket ágyba visz!!!

Te meg flörtölni akarsz, vágyat érezni más iránt, mert ő azt csinálja? Nem fog sikerülni, magától kell kialakulnia, vagy rögtön jelen kellene lennie a kémianak valakivel!!! Olyan pasikkal meg főleg nem jön össze, akiket lehordasz mindennek, hogy lehetsz ennyire zakkant nem tudom elkepzelni.

2023. márc. 3. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!