Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért más jön elém, más akar velem csupán csak fél órára is osszefutni, ha csak annyi megy, mások tapadnak, a barátom meg elvan?
Miert van ez a srácokban hogy akivel NEM járok nem szexelek, az jelen van, keresi a társaságom, élvezi a tarsaságom, móka kacagás vele minden, sokszor hiv uzen keres, és mindig az aktuális barátom az aki hanyagol?
Ergo ha azzal járnék is aki hiv uzen keres velem van, ha a barátom lenne nem hivna uzenne keresne ennyit.
Es ezzel állandoan ott vagyok hogy van egy barátom, meg a sokan mások, akikkel jol is érzem magam mert rengeteg időt szánnak rám millio program csavargás barhova barmikor mehetek veluk nevetés a nap is.
Hogy nincs nekem soha egyben a ketto? Hogy a barátommal lenne rengeteg idom meg kacagás?
Inkabb a kapcsolatban elvannak mint a befőtt. Nem igényelnek valahogy semmit.
Mikor elém jott a srac mikor végeztem, hogy csak fél órára lásson is, es kaját is hozott elvoltunk,(de alapvetoen egészvestéket is elspanoluk), komolyan konnyebb erzes nekem ia felhivni őt mint a sajat barátomat, én már komolyan megkérdeztem a barátom hogy benne hogy a francba nincs ilyen hogy ha csak fél órara tudnánk összefutni is, jönne meg egész estig csavarognánk meg bármi?
Azt mondta dehisz dolgoztal. Mondtam de utána volt fél órám.
Aztan az az ertetlen csend hogy minek pattogok en egy félórán nem is ertette mi van.
De nekem olyan kulonos hogy mások imádnak szinte nyaralás veluk minden perc, a barátom meg.
Es tokmindegy kivel járok
A pasid már megkapott, a többiek még nem.
3-as voltam
Nekem is az szúrt szemet, hogy van barátod, de más pasikkal lèbecolsz, akik ráadásul mèg vèka alá sem rejtik, hogy udvarolnak neked. Te mit szólnál, ha a pasid is ezt művelnè? Vèrig lennèl sèrtve, ès jönne ki erről is a kèrdès.
Amúgy meg ez ilyen, kapcsolatban az ember más lesz, tudja, hogy tudtok találkozni, nem kell este suttyomba odamenni. Azok meg persze udvarolnak, meg kaját hoznak, mert gondolom jól nèzel ki, ès áll a cerka.
Amúgy te is teszel valamit a kapcsolatban, vagy csak elvárod, hogy állandóan te legyèl körül ugrálva?
De oszinten mindenki jol elvan.
Nekem vannak barátaim bnőim engem minosit persze h van életem is.
A srácokat nem értem csak fura mikre asszociáltok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!