Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért más jön elém, más akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért más jön elém, más akar velem csupán csak fél órára is osszefutni, ha csak annyi megy, mások tapadnak, a barátom meg elvan?

Figyelt kérdés

Miert van ez a srácokban hogy akivel NEM járok nem szexelek, az jelen van, keresi a társaságom, élvezi a tarsaságom, móka kacagás vele minden, sokszor hiv uzen keres, és mindig az aktuális barátom az aki hanyagol?

Ergo ha azzal járnék is aki hiv uzen keres velem van, ha a barátom lenne nem hivna uzenne keresne ennyit.

Es ezzel állandoan ott vagyok hogy van egy barátom, meg a sokan mások, akikkel jol is érzem magam mert rengeteg időt szánnak rám millio program csavargás barhova barmikor mehetek veluk nevetés a nap is.

Hogy nincs nekem soha egyben a ketto? Hogy a barátommal lenne rengeteg idom meg kacagás?

2021. júl. 17. 07:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
7 nem is volt még alkalmi kapcsolatom ..
2021. júl. 17. 10:32
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem az a baj, hogy van èleted, hanem hogy simán aszisztálsz ahhoz, hogy csávók ajnározzanak mert meg akarnak dugni, miközben kapcsolatban vagy. Lehet ezèrt sem vesznek tèged komolyan, csak addig míg van esèly, hogy volt èrnek. De komolyabb dologban nem gondolkoznak veled.
2021. júl. 17. 10:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, a hozzászólásokat nem olvastam el, csak az eredeti kérdésdre válaszolok, jó?

Mert rosszul választottál.

2021. júl. 17. 10:58
 14/22 A kérdező kommentje:

Miert arra asszocialnak egyesek hogy komolyat ugyse akarnak etc?

Furák itt az emberek.egy kapcsolat az kibontakozik kialakul 2 ember kozt. Ennek van egy folyamata.

Akarni barmit lehet meg barmit nem. Aztan meg senki nem jós.

2021. júl. 17. 11:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#14 ez jó volt olvasni: "Akarni barmit lehet meg barmit nem. Aztan meg senki nem jós."

Én is így szeretem, de azt veszem észre, hogy egy csomó embernek már az elején egyből van egy terve mi kell, hogy legyen majd a dologból. Ami szerintem nagyon leveszi a dolog energiáit.

2021. júl. 17. 11:12
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem kell energia meg gorcsoles.

"Hagyd meg az emberek szabadságát és magától adja kezedbe az életét."

2021. júl. 17. 11:19
 17/22 anonim ***** válasza:

#16 arra gondolok, hogy a másiknak a találkozásnál már ott van a fejében, hogy ez mi lesz. és tudja hogy annak mi a keretei. amikor én meg csak találkozgatnék és fogalmam sincs hova vezet.

és nekem ez mindkét irányban korlátozó érzés, akkor is ha így tudni akarja, hogy csak laza szex lesz, de akkor is ha azt akarja tudni, hogy ez most kapcsolat.

2021. júl. 17. 11:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Többször kiirtad mar ezt akerdest csak mas kontextussal - pl hogy masok segitenek neked, a pasid nem, hogy masok koltenek rad, a pasid nem - stb

Nem esik le vegre hogy rz egy halott ugy?

2021. júl. 17. 11:28
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem irtam ki tobbszor.
2021. júl. 17. 12:05
 20/22 A kérdező kommentje:

17 #sajat magának épit korlátokat csak az ilyen. De az attol még nem akadályozhat téged a "szárnyalásban". Aztan az is lehet h veled fog "szárnyalni" mert latja rajtad ez milyen jo

Mindenkinek csak a saját "iránytujét" kell kovetnie a masiknak meg meghagyni amit akar.

2021. júl. 17. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!