Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért más jön elém, más akar velem csupán csak fél órára is osszefutni, ha csak annyi megy, mások tapadnak, a barátom meg elvan?
Figyelt kérdés
Miert van ez a srácokban hogy akivel NEM járok nem szexelek, az jelen van, keresi a társaságom, élvezi a tarsaságom, móka kacagás vele minden, sokszor hiv uzen keres, és mindig az aktuális barátom az aki hanyagol?
Ergo ha azzal járnék is aki hiv uzen keres velem van, ha a barátom lenne nem hivna uzenne keresne ennyit.
Es ezzel állandoan ott vagyok hogy van egy barátom, meg a sokan mások, akikkel jol is érzem magam mert rengeteg időt szánnak rám millio program csavargás barhova barmikor mehetek veluk nevetés a nap is.
Hogy nincs nekem soha egyben a ketto? Hogy a barátommal lenne rengeteg idom meg kacagás?
2021. júl. 17. 07:31
21/22 anonim válasza:
#20 kösz amiket írsz. jó olvasni. legutóbb én ráfáztam erre. lehet én is bénáztam nem tudom. lehet benne félelmet ébresztett ez, hogy mi lesz, hogy nem tudja. nagyon furcsa ez. de igen, megyek tovább. főleg mert végre egy szabad nyár. kitudja meddig.
22/22 A kérdező kommentje:
És mindig az önkorlátozók nem tudják meg mit hagytak ki;)
2021. júl. 17. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!