Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar velem nyaralni. Nem tudom, mi tévő legyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
A párom mindig úgy alakítja a programjait, hogy ne tudjunk együtt nyaralni. Pedig beterveztük, ugyanarra az időszakra vettünk ki szabadnapokat is. Külön városban lakunk, így könnyebb elérnie ezt az állapotot. Beszéltem vele erről. Vagy azt mondja, hogy beképzelem/hisztis vagyok/elég időt töltünk együtt a hétköznapokon. (Ami nem igaz, három műszakban dolgozik, nekem sem állandó a beosztásom, nem sokat látjuk egymást.) Legjobb barátra, barátnőre persze mindig van ideje.2021. júl. 16. 17:24
1/17 anonim válasza:
Miért nem lehet belátni, hogy nem akar veled lenni? Fáj? Ettől még igaz.
Nem akar veled ennél többet együtt lenni. Ha neked ez kevés és ezt hisztinek tartja, akkor nem ő a neked való társ. Minél előbb belátod, annál kevesebb időt pocsékolsz el feleslegesen.
2/17 anonim válasza:
azt a kis szabadidőt is irigyled tőle
3/17 anonim válasza:
Menj el egyedül nyaralni és ismerkedj.
Találsz ettől jobbat is.
5/17 A kérdező kommentje:
2-es. Van szabadideje, hiszen a beosztásunk különbözik. De ott sem tölti velem minden szabadidejét, nem a nyakán lógok.
2021. júl. 16. 17:40
6/17 A kérdező kommentje:
4-es. Azzal, hogy mivel töltsem el az időt, nincs probléma. A párkapcsolatomban nem tudok mihez kezdeni.
2021. júl. 16. 17:43
7/17 anonim válasza:
Neked nincs párkapcsolatod. Alkalmi kapcsolatod van, amibe többet látsz bele.
8/17 anonim válasza:
Ö nem szeret téged ez van. Nem baj szenvedj csak és véletlenül se hagyd ott.
9/17 anonim válasza:
Sajnos igaz, amit az első írt. Azért csinálja így, mert nem akar veled lenni annyit, nem vagy ennyire fontos neki. Neki ennyi is elég, nem akar a nyaraláson is veled lenni. :(
10/17 anonim válasza:
Nagyon nem vagy neki fontos.
Szakítanod kellene és meg fogsz könnyebbülni utána, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!