Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem akar velem nyaraln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar velem nyaralni. Nem tudom, mi tévő legyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A párom mindig úgy alakítja a programjait, hogy ne tudjunk együtt nyaralni. Pedig beterveztük, ugyanarra az időszakra vettünk ki szabadnapokat is. Külön városban lakunk, így könnyebb elérnie ezt az állapotot. Beszéltem vele erről. Vagy azt mondja, hogy beképzelem/hisztis vagyok/elég időt töltünk együtt a hétköznapokon. (Ami nem igaz, három műszakban dolgozik, nekem sem állandó a beosztásom, nem sokat látjuk egymást.) Legjobb barátra, barátnőre persze mindig van ideje.

2021. júl. 16. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tavaly igy lett vege a kapcsolatonak. En konkretan egy balatoni nyaralassal lettem atbaaaszva. Ugyanez a recept, beterveztuk, ugyanazokra a napokra szabi. Hetkozben nem tudtunk egyutt lenni, mert 8 oraban dolgozott melle esti suliba jart(delutani orakkal). Legjobb haver/baratno stb talika/mozika/sorike belefert, ha mas kerte tudott idot talalni. Hat kerlek mi ezt november vegeig huztuk igy.
2021. júl. 16. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Én is azt mondom, nem párod van hanem alkalmi kapcsolatod, csak Te látsz bele többet.
2021. júl. 16. 21:07
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
ő nem a párod,bocsi...
2021. júl. 16. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
29%

Én is így vagyok a másik oldalról. Van egy barátnőm, akivel már sokszor próbáltam szakítani, de mindig visszakönyörgi magát érthetetlen okból. Ő mindenféle programokat kitalál, de nekem nincs kedvem vele ilyenekhez, mert unalmas vele az összes utazás, kirándulás, nem érzem szellemi és lelki partnernek. Előtte más nőkkel nagyon szerettem együtt eljárni természetbe, kirándulni, biciklizni, városba, de vele egy gyötrelem, mert semmi felszabadult öröm, semmi mély megélés nincs benne, olyanok vele a közös programok, mintha munka lenne mindegyik. Üresek és felszínesek a beszélgetéseink, számomra inkább terhes az együtt töltött szabadidő, mint örömteli.

Valószínűleg a te fiúd is ezt érzi veled, ezért talál ki mindent. Szakítsatok, nincs más. Én is ezen vagyok.

2021. júl. 17. 12:13
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Az ugye megvan, hogy te csak mint lyuk funcionálsz, akibe beleüríthet. Semmi több nem vagy, ne legyenek illúzióid.
2021. júl. 19. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
Ha komolyan gondolná veled már azon lenne milyen király helyre menjetek nyáron, nem neked kéne könyörögni. Neki csak alkalmi sex kell.
2021. júl. 31. 16:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet ennek olyan oka is, hogy a partnernek nincs elég pénze, de ezt szégyelli a másiknak bevallani. Emiatt úgy alakítja a dolgokat, hogy ne tudjanak együtt elmenni. Lehet, hogy ő a szabadságát otthon tölti, vagy maximum elmegy a lakásától maximum 50 km-re néha kirándulni.
2023. aug. 16. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!