Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar velem nyaralni. Nem tudom, mi tévő legyek? Bővebben lent
Én is így vagyok a másik oldalról. Van egy barátnőm, akivel már sokszor próbáltam szakítani, de mindig visszakönyörgi magát érthetetlen okból. Ő mindenféle programokat kitalál, de nekem nincs kedvem vele ilyenekhez, mert unalmas vele az összes utazás, kirándulás, nem érzem szellemi és lelki partnernek. Előtte más nőkkel nagyon szerettem együtt eljárni természetbe, kirándulni, biciklizni, városba, de vele egy gyötrelem, mert semmi felszabadult öröm, semmi mély megélés nincs benne, olyanok vele a közös programok, mintha munka lenne mindegyik. Üresek és felszínesek a beszélgetéseink, számomra inkább terhes az együtt töltött szabadidő, mint örömteli.
Valószínűleg a te fiúd is ezt érzi veled, ezért talál ki mindent. Szakítsatok, nincs más. Én is ezen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!