Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem értem a páromat.. ?
Sziasztok!
Covid után munkanélküli lettem, azóta csak próbamunkákon voltam. Barátom mondta hogy ne sürgessem a dolgokat keressek olyat amit szívesen csinálnák.
Azóta nyilván eltelt pár év, de bármi munkát találok a párom folyton beleköt. Volt olyan munka ahol 1 hét betanulás lett volna, aztmondta hogy biztos nem enged el "olyan sokáig". Most a héten is jelentkeztem egy munkára amit végigviszek mindenképp mert már nem bírom így, de persze ezen is összevesztünk mert ez az állás 2 műszakos és akkor keveset látnánk egymást.Tudom hogy rosszul esik neki. Veszekedés közben azt mondtam neki hogy ideje lenne felnőni és elfogadni hogy nincs annyi időnk mint gyerekkorunkban (középsuli óta együtt vagyunk). Most én vagyok a szemét vagy mit csináljak hogy mindkettőnknek jó legyen?
Ha ott alvós is, máshol van a betanulás, akkor sincs joga megmondani mehet e vagy nem.
Kérdező szabadulj ebbőla kapcsolatból, mert ez csak a kezdet a kontroll mániájával és csak rosszabb lesz.Meg fog ütni is,csak idő kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!