Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem értem a páromat.. ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem értem a páromat.. ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Covid után munkanélküli lettem, azóta csak próbamunkákon voltam. Barátom mondta hogy ne sürgessem a dolgokat keressek olyat amit szívesen csinálnák.

Azóta nyilván eltelt pár év, de bármi munkát találok a párom folyton beleköt. Volt olyan munka ahol 1 hét betanulás lett volna, aztmondta hogy biztos nem enged el "olyan sokáig". Most a héten is jelentkeztem egy munkára amit végigviszek mindenképp mert már nem bírom így, de persze ezen is összevesztünk mert ez az állás 2 műszakos és akkor keveset látnánk egymást.Tudom hogy rosszul esik neki. Veszekedés közben azt mondtam neki hogy ideje lenne felnőni és elfogadni hogy nincs annyi időnk mint gyerekkorunkban (középsuli óta együtt vagyunk). Most én vagyok a szemét vagy mit csináljak hogy mindkettőnknek jó legyen?

2023. febr. 23. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Ha ott alvós is, máshol van a betanulás, akkor sincs joga megmondani mehet e vagy nem.

Kérdező szabadulj ebbőla kapcsolatból, mert ez csak a kezdet a kontroll mániájával és csak rosszabb lesz.Meg fog ütni is,csak idő kérdése.

2023. febr. 23. 12:32
 12/14 anonim válasza:
95%
"mit csináljak"? - menekülj! Amíg még nem késő.
2023. febr. 23. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Nálam amint kiejtené a száján a "nem enged el" mondatot, nyomban kidobnám.
2023. febr. 23. 12:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kontrollálni akar, nyilván. Ez a mérgező kapcsolatok jellemzője. Többit leírták az előttem szólók.
2023. febr. 23. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!