Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem értem a páromat.. ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem értem a páromat.. ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Covid után munkanélküli lettem, azóta csak próbamunkákon voltam. Barátom mondta hogy ne sürgessem a dolgokat keressek olyat amit szívesen csinálnák.

Azóta nyilván eltelt pár év, de bármi munkát találok a párom folyton beleköt. Volt olyan munka ahol 1 hét betanulás lett volna, aztmondta hogy biztos nem enged el "olyan sokáig". Most a héten is jelentkeztem egy munkára amit végigviszek mindenképp mert már nem bírom így, de persze ezen is összevesztünk mert ez az állás 2 műszakos és akkor keveset látnánk egymást.Tudom hogy rosszul esik neki. Veszekedés közben azt mondtam neki hogy ideje lenne felnőni és elfogadni hogy nincs annyi időnk mint gyerekkorunkban (középsuli óta együtt vagyunk). Most én vagyok a szemét vagy mit csináljak hogy mindkettőnknek jó legyen?

2023. febr. 23. 11:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Terápia. Eszközök szerzése és új élet. Nélküle.
2023. febr. 23. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Nézd, őt nyilván nem érdekli, hogy neked mi a jó, szóval egyenlőre te se foglalkozz azzal, hogy neki mi a jó, csak koncentrálj magadra és ne hagyd, hogy elszigeteljen és függőségben tartson.
2023. febr. 23. 11:46
 3/14 anonim ***** válasza:
19%

"Covid után munkanélküli lettem, azóta csak próbamunkákon voltam. Barátom mondta hogy ne sürgessem a dolgokat keressek olyat amit szívesen csinálnák.

Azóta nyilván eltelt pár év, "

A covid után most van. Pár év még sehogysem telt el utána.

2023. febr. 23. 11:47
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Hat ez oriasi red flag, ahogy manapsag divatos nevezni.

Nem enged dolgozni, magahoz akar lancolni, azt akarja,hogy tole fuggj mind erzelmileg, mind anyagilag. Aztan majd jon a lelki terror, utana pedig a fizikai.

Nem tudom vannak-es szuleid vagy akarki, akihez mehetnel. En azonnal lelepnek, amig meg tehetem.

2023. febr. 23. 11:48
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

A párod ki akar sajátítani. Arra játszik h teljes mértékben tőle függj. Ha van munkád anyagilag független vagy így megteheted bármikor h lelépsz.

Fél attól h elhagyod

Ha így lesz akkor ezt a pár év munkanélküliséget is hadználja majd ellened.

"bezzeg én eltartottalak évekig" Nagyon ügyesen tud lelkiismeret furdalást okozni (hiszen téged már most bánt a dolog)

2023. febr. 23. 11:49
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Mi az, hogy nem enged el egy hétre????

Már rég dolgozhatnál. Nem kéne ennyire hagynod, hogy befolyásoljon. Neked nem tök egyértelmű, hogy így akar irányítani, hogy tőle függ teljes mértékben?

Sajnos, akár elhiszed, akár nem, a párod nem szeret téged. Csak uralkodni akar valakin.

2023. febr. 23. 12:05
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy mérgező kapcsolat nem más.
2023. febr. 23. 12:07
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Mi az hogy nem enged el? Mikor lettél a tulajdona? Miért szorulsz az engedélyére?
2023. febr. 23. 12:12
 9/14 anonim válasza:
97%
Próbálj meg szerintem minél hamarabb saját lábra állni,mert most mèg csak anyagilag láncol magához,ha most engedély kell hogy mehess képzésre,lehet idővel majd ahhoz is kell az engedélye,hogy lemehess a sarki kisboltba,később lehet már le se mehetsz,mert szemeztél az eladóval,még később pedig még a kulcsodat és a telefonodat is elveszi,esetleg elcsattan majd egy -két pofon is...
2023. febr. 23. 12:24
 10/14 anonim ***** válasza:
97%

"Volt olyan munka ahol 1 hét betanulás lett volna, aztmondta hogy biztos nem enged el "olyan sokáig"."

. Mi a f*szom? Mi az, hogy "nem enged el"? Meg ez ilyen ottalvós betanulás lett volna?

2023. febr. 23. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!