Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudassam a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a barátnőmmel hogy végre felfogja, nagyon rosszul esnek a megjegyzései?

Figyelt kérdés
Együtt élünk nemrég óta. Oké hogy sokkal ügyesebb,okosabb,szorgalmasabb,talpraesettebb nálam de folyamatosan kritzál és oktat. Olyan barátnőm van aki a gatyámból is kiráz. Hanyagabb vagyok nála és lustább sokkal. Folyamatosan mondja hogy mit hogy csináljak , mintha valami kis kétéves hü.lyegyerek lennék. Oké bennem van sok hiba, de mostmár olyan szinte kapom a kritikákat, lenézéseket tőle hogy úgy érzem, az önbizalmam csökkenni kezdett. Elmondtam neki hogy vegyen vissza a kritikából, meg is érti de azt is hozzáteszi hogy túl ideges vagyok és mindenen besértődök. Úgy érzem nem ért meg és észre sem veszi hogy megbánt. Folyamatosan ellenőriz, kritizál,lenéz, hibáztat,bármit csinálok minden hibát észrevesz és megjegyez, úgy hogy utána lelkifurdalásom van. Pedig amúgy igazán szeret , mert folyamatosan segít mindenben, amikor szórakozni megyünk nagyon jól érezzük magunkat. Csak ez a kritizálása az őrületbe kerget mostmár. Mi a leghatékonyabb módszer hogy ezt tudassam vele mennyire megbánt?
2023. febr. 17. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
És mit mondtál neki? Csak annyit, hogy vegyen vissza? Nem keményebben kell mondani, hanem normálisan megbeszélni, hogy megértsétek a másik nézőpontját. Neki türelmesebbnek és toleránsabbnak kéne lennie, neked meg jobban igyekezni.
2023. febr. 17. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Mik ezek a kritikák? Mert azért nem mindegy. Vannak dolgok amiket jogosan szól a másik. Pl ha szarosan hagyod a wc-t, szétdobálod a szennyest, ágyban eszel stb..
2023. febr. 17. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

"Folyamatosan ellenőriz, kritizál,lenéz, hibáztat,bármit csinálok minden hibát észrevesz és megjegyez"

Nem értem, hogy miért vagy vele, és azt sem, hogy a te fejedben ez hogy fér össze a szeretettel.

Őszintén, te mindezek mellett, mindezek ellenére boldog vagy vele, férfinak érzed magadat mellette, és úgy érzed, hogy tisztel, és férfinak tekint téged?

2023. febr. 17. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

Aki szeret, az nem csinál ilyet. Főleg nem kelt benne lelkiismeretfurdalást. Egy jó kapcsolatban építik és segítik egymást a felek, amellett, hogy őszinték is egymással. Muszáj ezt megbeszélnetek, de légy határozotabb. Ha erre is ugyanazt a reakciót kapod, mint az előzőre, akkor nem biztos, hogy együtt kéne maradnotok.

És nem kell "megfenyegetni" a szakítással, hanem kilátásba helyezni a saját érdekedben. Így talán komolyabban vesz téged.

2023. febr. 17. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
92%
Én sem értem miért hiszik azt, hogy a folytonos kontroll és kritika a szeretet jele.
2023. febr. 17. 22:04
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagytok egy szinten. Visszahúzod őt, te meg ahelyett, hogy fejlődnél besértődsz. Szerintem is szakíts, nem illetek össze.
2023. febr. 18. 01:28
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
Ne halgass az inceles szakitókra az összes kérdésre ugyanezt irják, irigyek, hogy Nem jut nekik nő!
2023. febr. 18. 01:43
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

Nézz utána: erőszakmentes kommunikáció.. lehet megér egy próbát..

Én mondjuk nem bírnám ha gyomoridegem lenne attól akivel amúgy együtt élek.. biztos hamar feladnám

2023. febr. 18. 08:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!