Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudassam a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a barátnőmmel hogy végre felfogja, nagyon rosszul esnek a megjegyzései?

Figyelt kérdés
Együtt élünk nemrég óta. Oké hogy sokkal ügyesebb,okosabb,szorgalmasabb,talpraesettebb nálam de folyamatosan kritzál és oktat. Olyan barátnőm van aki a gatyámból is kiráz. Hanyagabb vagyok nála és lustább sokkal. Folyamatosan mondja hogy mit hogy csináljak , mintha valami kis kétéves hü.lyegyerek lennék. Oké bennem van sok hiba, de mostmár olyan szinte kapom a kritikákat, lenézéseket tőle hogy úgy érzem, az önbizalmam csökkenni kezdett. Elmondtam neki hogy vegyen vissza a kritikából, meg is érti de azt is hozzáteszi hogy túl ideges vagyok és mindenen besértődök. Úgy érzem nem ért meg és észre sem veszi hogy megbánt. Folyamatosan ellenőriz, kritizál,lenéz, hibáztat,bármit csinálok minden hibát észrevesz és megjegyez, úgy hogy utána lelkifurdalásom van. Pedig amúgy igazán szeret , mert folyamatosan segít mindenben, amikor szórakozni megyünk nagyon jól érezzük magunkat. Csak ez a kritizálása az őrületbe kerget mostmár. Mi a leghatékonyabb módszer hogy ezt tudassam vele mennyire megbánt?
2023. febr. 17. 21:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
K....olj r...nc!
2023. febr. 17. 21:42
 2/18 A kérdező kommentje:
Ha szakítással fenyegetném meg, azt hiszem a világ omlana össze benne. Ő nagyon szeret de sajnos úgy érzem nem veszi észre mennyire megbánt. Nem mutatok ki egyáltalán csak lenyelem
2023. febr. 17. 21:42
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem miért fenyegetnéd szakítással. Nem fenyegetni kell, hanem szakítani. Oké, elismered hogy lusta vagy stb, de az anyáskodást senki se kell eltűrje. Nem vagytok egy szinten.
2023. febr. 17. 21:47
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg pont ezért mondja el ezeket, hogy te is megtanuld, nem bántani akar vele. Azt megmondhatod neki, hogy te igyekszel, de rosszul esik, hogy mindenben kritizál, legyen kedves az apróságokért ne szóljon, elsőre az is épp elég nehéz számodra, hogy az alapokat megtanuld. Biztos meg fogja érteni. De ha nem szólsz és nem mutatod ki, hogy számodra ez ennyire bántó, ő honnan tudja? Azt meg nem várhatod, hogy innentől mindent csináljon ő, mert ő ügyesebb és jobban tudja, neked is meg kell tanulnod.
2023. febr. 17. 21:48
 5/18 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, miért pontozol le amikor megadtam a korrekt választ?
2023. febr. 17. 21:48
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek a 4essel, vegyen vissza te meg a maximumot hozd, idővel belejosz.
2023. febr. 17. 21:51
 7/18 A kérdező kommentje:
Életembe nem kaptam még ennyi kritikát és lenéző szót mint amennyit tőle kaptam. Még a szüleimtől se
2023. febr. 17. 21:51
 8/18 A kérdező kommentje:
Kétszer is elmondtam már neki hogy vegyen vissza,ugyanúgy folytatja. Keményebben kell azt hiszem
2023. febr. 17. 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
6%
Egy papucs vagy megérdemled, mert lepontoztál!
2023. febr. 17. 21:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Én senkit sem pontoztam le
2023. febr. 17. 21:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!