Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ki látja ezt rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki látja ezt rosszul?

Figyelt kérdés

Több éve vagyok kapcsolatban a barátommal. Van egy lány ikertestvére, akit alapvetően bírok, sokszor jár bulikba, ezért gyakran kéri kölcsön ruhámat/cipőmet/ékszert, ilyesmit. Egy gond van ezzel, ha nem szólok, nem igazán kapom ezeket vissza. Biztos nem rossz szándékból, gondolom csak elfelejtődik, viszont emiatt, ha tudom, hogy megvolt az alkalom, általában szólok a barátomnak, hogy akkor szeretném ezeket a dolgokat visszakapni. Ő meg mindig rákérdez, hogy amúgy minek nézem őket, nem lopják ám el, meg visszaadnák maguktól is.

Oké, csak mikor? Nem akarok türelmetlenkedni meg irigynek tűnni, de ha én kölcsönkérek valamit, az az első, hogy amint tudom, visszaadom, nem hónapokat ülök rajta. Én vagyok nagyon rugalmatlan, vagy ez tényleg gáz? Kicsit már én tűnök bunkónak, hogy kérdezgetem, mikor kapom vissza. Szerintetek? Illetve ezt hogyan beszéljük meg?

2023. febr. 13. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nagyon jó megoldásom. Visszakéred az összes cuccod. A pasidat meg kidobod a francba, aztán a tesókájával nézhetik egymást. :D
2023. febr. 13. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Az a legfőbb bajom igazából, hogy ezt a barátommal nem lehet megbeszélni."

Minden mástól függetlenül mondom: ha egy párkapcsolatban nem lehet valamit őszintén megbeszélni (pl. mert a másik megsértődik) az már eleve nem jó kapcsolat.

Ha tudnád, mennyi minden, ennél sokkal-sokkal kényesebb téma merülhet föl évek, évtizedek alatt!

2023. febr. 13. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Neked van igazad. A legjobb barátnőm több mint 20 éve megvan, nem rendszeresen, de szoktunk néha kölcsönkérni ezt-azt. Ilyenkor szóba kerül az is, hogy a másiknak mennyire sürgős a visszaadás, ráér-e a következő talinál. Ált. olyat adunk kölcsön, ami bőven ráér, de volt már rá példa a részemről, hogy jeleztem, pár nap múlva nekem is kell, visszahozta a barátnőm rendes találkozó nélkül is.

Nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez, de nekem pl. cipő kölcsönkérése fura. Ha esetleg fotózásra kell vmi különlegesség, ami a másiknak van, vagy nem elegáns típus, de meg kell jelennie egy olyan rendezvényen, akkor érthető, de buliba? Ha jár rendszeresen, biztos vannak alkalmas darabjai. A cipő kényes, nem lehet használat után kimosni, plusz könnyen lehet rajta akár egyszeri hordással is sebeket ejteni, ha bénázik kicsit az ember, megbotlik, belerúg vmibe.

A barátodnak meg mondd azt, amiket ide leírtál: Szívesen adsz kölcsön, de zavar, ha nem kapod vissza huzamosabb ideig, és a saját cuccaidat te nem tudod hordani. Ha vki ezt nem érti meg, akkor hülye. De el is gondolkozhatsz rajta, hogy adj-e a továbbiakban egyáltalán kölcsön.

2023. febr. 13. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj neki semmit, probléma megoldva.
2023. febr. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!