Családi vita, ki látja rosszul?
Te és a férjed jól látjátok.
A szüleid rosszul.
Az öcsédnek semmi baja nem lehet abból, ha leordítják a fejét.
A babádnak lehetett volna baja abból, ha durván rántanak rajta.
Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Szüleid nevelték volna meg az öcsédet.
Én még azt is fölvetem, nem szándékos volt-e.
Mekkora tufának kell lenni ahhoz, hogy valaki egy kisbabához durván nyúljon?
"az öcsém mikor azt gondolta nem figyel senki"
E félmondat csak erősíti bennem, hogy szándékosan csinálta.
#1 voltam.
Tehát a férjed mindent látott, de csak végignézte, oda nem ugrott volna…
Gondolom, semmi nem történt, csak a férjed egy agresszív állat, az öcsi meg mindenért a bűnbak
Ennyiből sajnos nehéz megítélni, hogy kinek volt igaza, de nem is értem az egészet; miért zavarta az öcsédet az, hogy a gyerek hason fekve játszik, nem pedig háton? Tudod, van az a vicc, hogy a szőke nő megkérdezi, hogy a kisbabák miért a hasukon kúsznak, amire az a válasz jön, hogy háton kúszni nehezebb lenne. Ugyanez a helyzet a kisbabáddal is, az öcséd pedig egy idióta kretén, hogyha ilyenekkel foglalkozik.
Ezt először a férjeddel kell lerendezned. Ha ő tartja magát a sztorijához, akkor valószínűleg tényleg úgy történt, így talán jobb is, hogyha (végérvényesen) összevesztetek, mert a végén a híradóban szerepelnétek azzal, hogy egy 12 éves gyerek földhöz vágott egy kisbabát, aki belehalt.
Ha a férjed higgadt fejjel mégis azt mondja, hogy esetleg máshogy történt, ő látta rosszul, akkor meg kell tervezni, hogy hogyan tisztázzátok a dolgokat. Mindenesetre -tanulva az esetből- ha akármilyen vendég megy hozzátok, akkor vagy elzárva legyen a kicsi, vagy mindig valamelyikőtök közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!