Családi vita, ki látja rosszul?
Az mit jelent h az öcséd “nehéz természetű”? Így a leírtak alapján úgy viselkedik kb mint az 5 éves gyerekem…
De azért szerintem te is gondold át kicsit ezt a sztorit. Valóban azt gondolta az öcséd, hogy senki sem látja? Miért gondolt volna ilyet? A leírás alapján legalább 2 felnőtt volt a helyiségben. Ne haragudj, de nem túl életszerű, hogy egy csecsemő a földön fekszik, felnőtt felügyelet nélkül. Te láttad egyébként,
mi történt? Nem lehet, hogy férjed kicsit túlparázta?
a férjem végig nézte ezt az egészet
bakker, tudják, milyen a gyerek, úgyhogy igen, a minimum, hogy kinyitja a száját, hogy ne csináld, vagy szól, hogy óvatosan, vagy odamegy. De semmitnem csinált, csak utána üvöltött. Tényleg ez a normális???
" Valóban azt gondolta az öcséd, hogy senki sem látja? Miért gondolt volna ilyet? " Nem láttál még gyereket sunnyogni, ahogy körbeles: figyeli-e valaki? Mert én így a harmadik gyerekem után már jó párszor igen.
Annak a hülyének meg aki még mindig a férjen pattog: Most mit kellett volna csinálnia? Nyilván nem a baba mellett ült, és LÁTTA mi történt. Értsd már meg miről beszél a kérdező...
Nyilván nem a baba mellett ült, és LÁTTA mi történt.
szerinted a Buckingham-palotában laknak? Kicsi az esélye. Egy szobában voltak, látta, mi történt, írja a kérdező. LÁTTA. Szóval volt esélye időben reagálni, nem tette.
"A férjed helyében úgy elvertem volna öcsédet mint szódás a lovát."
Én meg a kerdezo szuleinek helyében azonnal feljelentettem volna az agressziv állat vejemet ha így tesz, a lányommal meg a budes életben szoba nem állnék többet.
Egy csecsemőt egy pillanatra nem hagyunk egyedül, felügyelet nélkül. Ha anyuka is hülye, meg apuka is, arról nem a 12 éves tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!