Mit tegyünk nagyival, ha elszabadul?
Barátom nagymamája kicsit elvetette a sulykot, és olyan vitába bonyolódtunk, hogy annak se vége, se hossza... szerencse, hogy senki nem fojtott meg senkit (egyenlőre).
Valakinek, valami ötlete, hogy mit lehet tenni nagyival?
Egyszerűen lépjetek le vagy ne figyeljetek rá.
Az én nagymamám is ilyen,csak nem kell rá figyelni és egy idő után csöndeben marad,de ha látja rajtatok hogy érdekel a véleménye akkor csak ordítozás lesz a vége.
17 évesek vagyunk, én és a párom.
Azon kaptunk össze, hogy barátom öccse, elcsórta barátom mobilját, mire ő visszaszerezte. Erre a kisöcsi elkezdett nyígni. Mire nagyi elkezdett ordítozni, aztán kilyukadt oda, h mi vajon mi mindent csinálunk a szobában kettesben (hozzáteszem: semmit, de nem baj), és ezt így közöltem is vele, hogy nagyon semmi olyasmit nem csinálunk, amire ő gondol. Aztán így meg úgy, h a gyereket bántalmazzuk, meg h h beszélünk, stb... aztán kis ku*vának nevezett -.-
Hát esetleg szólj barátod szüleinek h szóljanak a nagyinak h hagyja abba a dolgot. Egyrészt tény az, h a kicsiket szokták védeni mert "még kicsi", de nem kell qvázni. Ha meg nem jön be ez sem, és az sem ha nem figyeltek rá, akkor beszéljétek meg vele a dolgot.
Nekem is volt egyébként ilyesmi helyzet. Csak ott a nagyi mindig azt fújta a barátomnak h miért nem megy vissza az exéhez és miért nem "csinálnak" neki unokát,merth ő nagyon szeretne 1 unokát amíg még él meg ilyenek... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!