Mit csinálnátok egy olyan nagyival, aki különbséget tesz a két gyerek között (örökbefogadott és vérszerinti)? Megkeseríti az életünket
Anyósom nálunk él pár éve, mert elváltak, hitelt vett fel, nincs pénze. Korábban nem volt semmi gond vele, nem mondom, hogy ez álmaim élete, hogy velünk él, de más megoldás nincs. 6 éve örökbefogadtunk egy kisfiút, majd 1,5 éve mégis született egy vérszerinti, meglepetés baba. Míg nem volt a kicsi, addig anyósom is szerette a nagyot, biztos most, de látványosan különbséget tesz. Ezerszer kértük már hogy ne tegye, korábban a férjemre hagytam, de mostanában nálam is kezd elszakadni a cérna. Most jönnek elő a nagyban is kérdések, amúgy is meg kell birkóznunk a kis lelkével, nem tesz jót hogy már ő is érzi, megfogalmazza, hogy anyósom a kicsit jobban szereti, és hogy ennek mi az oka. Állandóak a veszekedések közte és a férjem között, utána pár napig odafigyel, de kezdi előröl a kivételezést. "kirakni" nem tudjuk, de már néha ezt is kinézem a férjemből. Őt tényleg nagyon zavarja, hogy ilyen az anyja, pont az anyja, mikor mindenki más egyformán tekint a két gyerekre.
Valamit tudnátok ajánlani? esetleg egy vonalat amin elindulhatunk vagy könyvet, akármit.
Itt vagyunk, évekig küzdöttünk, vártunk gyerekekre, most megvannak mégis állandó feszültség az életünk.
Én kiteném,menjen albérletbe ha nem tud viselkedni.
Ki fontosabb, az anyósod vagy a gyereked?
Küldd el,a férjed is el fogja ,te irtad.
Akkor elég ha beigéritek a kiköltöztetést ha nem viselkedik.
Hátha használ.
40ezerből társbérletet tud fenntartani,még egyetemistaként lakott velünk egy 50-es nő,minimálbérből 30 volt a hitele,albi rezsivel 20,többi maradt kajára,bérletre.
Én írtam hogy laktam együtt diákként 50-es nővel.
Mi szerettük,nár sokat okoskodott,de mivel szerinte rosszul takaritottunk,igy ibkábbm ő takaritott.Meg főzött finomakat ha megvettük az alapanyagot (mi megvettünk hozzá mindent,ő megfőzte,így ő ingyen evett olyankor gyakorltilag ,mi meg nem kellett rendeljünk)
Pesten drágábbak az albik,ott ennyiből valószinű nem jön ki,egyéb helyen megoldható.
Simán elküldhetitek albérletbe!
Van olyan hogy kiad egy szobát, és felesbe fizetik a dolgokat a másik féllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!