Mindenki nagy családdal karácsonyozik? Én csak anyuval, meg nagyival fogok. Hogy tehetjük majd mégis hangulatossá a karácsonyt? Nálatok hogy zajlik?
Sajnállak:(
Nálunk az egész család összegyül..szóval elég sokn vagyunk. A tavaly 9 en voltunk...
Nekem a szilveszter válik unalmassá...,mert eddig jóformán minden évben a nagyimnál voltam a tesómmal..de az idén lehet a barátnőméknél leszek...:)
13/L
A ferjemmel a gyerekemmel a sogornomekkel es egy baratunkal karacsonyozunk. Most csak kis karacsonyunk lesz, de vettunk a piacon egy mufenyot...az minden evben jo lesz. Nem tartom jo otletnek a kivagott fenyot. De jelkepesnek a fenyoag is jo!
A karacsonynak meg nem az ajandek a lenyege. Hallgassatok karacsonyi dalokat, es teve helyett beszelgessetek. Valami olcso de finom kajat keszitsetek, es egymasnak legyetek ott...ne az ajandeknak
Sajnos az idén még karácsonyi vacsora sem lesz, ma fizettem ki a számlákat és 2000 ft-om maradt erre a hónapra.Netem is csak azért van, mert még nem kapcsolták ki.Van egy kicsi 56-60 cm-es mű karácsonyi fám, arra rakom az égőket és ennyi a fa , már több éve.Azt sem tudom már mikor éreztem igazi fenyőfa illatot karácsonykor.Mi hárman leszünk, anyu én és a húgom.
19/L
Hol laktok?
Nem tudtok valahonnan szerezni, kérni, vágni, egy két fenyőágat. Akár nagyobbat is.
Mamám tavaly így csinálta meg, és teljesen olyan volt, mintha igazi karácsonyfa lett volna.
Azt fel lehet díszíteni saját készítésű dolgokkal.
Lehet papírból, vagy akár gyufásdobozból is csinálni díszt.
Nekünk pl. van egy fenyőfánk, és ha valaki kérne biztos adnánk neki fenyőágat.
De lehet, hogy a kereskedő is adna selejt ágakat, amik a fáról törtek le. Vagy aki vesz fát.
És mégis akkor van karácsonyi hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!