Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szeretne a párom gyereket, vagy csak hiteget?!
Figyelt kérdés
30éves nő vagyok. A páromnak van egy 7éves gyereke. 2éve vagyunk együtt. Beszéltünk már a gyerekvállalásról, viszont amikor felhozom a témát azt mondja, hogy: Először költözzünk nagyobb házba, legyen biztos munkahelye, mert ahol most dolgozik onnan majd egyszer felakar mondani. Mindent meg akar adni a mi gyerekünknek is ugyan úgy mint a mostaninak. Amikor a jövőről beszélünk mindig csak a saját gyerekéről beszél.. amikor nalunk van a gyerek akkor is bőven el van vele , nekem a szívem szakad meg , hogy legyen egy közös gyerekünk de semmit nem teszünk érte.. mindenre van magyarázata.. kezdem feladni ezt az egészet mert úgy érzem neki nem is fontos csak engem nyugtatgat mindíg..2023. febr. 11. 21:41
22/22 anonim 

válasza:

Szerintem valójában nem akar gyereket, csak nem meri megmondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!