Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban szeretne a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szeretne a párom gyereket, vagy csak hiteget?!

Figyelt kérdés
30éves nő vagyok. A páromnak van egy 7éves gyereke. 2éve vagyunk együtt. Beszéltünk már a gyerekvállalásról, viszont amikor felhozom a témát azt mondja, hogy: Először költözzünk nagyobb házba, legyen biztos munkahelye, mert ahol most dolgozik onnan majd egyszer felakar mondani. Mindent meg akar adni a mi gyerekünknek is ugyan úgy mint a mostaninak. Amikor a jövőről beszélünk mindig csak a saját gyerekéről beszél.. amikor nalunk van a gyerek akkor is bőven el van vele , nekem a szívem szakad meg , hogy legyen egy közös gyerekünk de semmit nem teszünk érte.. mindenre van magyarázata.. kezdem feladni ezt az egészet mert úgy érzem neki nem is fontos csak engem nyugtatgat mindíg..
2023. febr. 11. 21:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
Egy újabb, aki a semmire akar szülni... A nagyobb ház és egy biztos, jól fizető munka elengedhetetlen, mit nem lehet ezen megérteni? Szerintem ez így racionális. Ha mindenképp szülni akarsz, ne neki. Eleve ki a fsz jön össze gyerekesekkel.
2023. febr. 11. 22:57
 12/22 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem akar még 1 gyereket. Kérdezd meg mielőbb.
2023. febr. 11. 23:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Utána majd jön, hogy a nagy már 10 éves, ő már nem akar újra babázni. Mindig lesz kifogás.
2023. febr. 12. 00:09
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem akar gyereket. Nézd meg a fejét, ha azt mondod védekezés nélkül szeretkeztetek, majd bemondod brahiból, hogy már legalább egy hete késik. A reakciójából látni fogod, hogy van-e jövője a dolognak. Igaz hazugság, de ha azt nézzük ő is csak áltat meg húzza az időt.
2023. febr. 12. 00:20
 15/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem hinném, hogy akar gyereket, legalábbis most biztosan nem. Ha akarna, teperne érte.

De ez valahol érthető is. Neki már van.

2023. febr. 12. 00:39
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem akar és húzza az idődet, mert addig is van kit dugnia.

Ha nyíltan nemet mondana, te elhagynád és ő ottmaradna nő nélkül.

2023. febr. 12. 02:38
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

Nagy már a gyereke, tudja milyen babázni, gyanús hogy eszébe sincs feladni a mostani szabad életét.

Nyugodtan kérdezz rá, hogy akar-e még gyereket egyáltalán. És ha igen mégis kb mikor tervez nagyobb házba költözni, vagy munkahelyet váltani? 1-3-5-10-vagy 20 év időtávban gondolkodik-e? Ez alapján majd kitalálod hogy érdemes-e várnod.

Amúgy én is úgy voltam vele hogy kell egy ház és egy stabil munkahely a gyerekvállaláshoz, így is lett, de tettem érte. Ezek azért nem olyan célok amik hamar megvannak, simán lehet kifogás is a részéről, sőt, ha nem iparkodik vagy áhítozik a füled hallatára a gyerekről, jövőbeli terveiről amiben ti is szerepeltek, akkor sokat ne várj tőle.

2023. febr. 12. 02:55
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarna már ugymond emgtenne érte midnent msot is. Csak az időt húzza így.
2023. febr. 12. 03:03
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
Nekem már van egy lányom. Nem a mostani ferejmtol. Amikor megismerkedtünk meg nagyon kicsi volt. Hozzánk kötözött egy nagyon kicsi lakásba mert az övé meg romokban volt. Majd terhes lettem. A romokban álló házat kb 4 hónap alatt rendbe tette és elköltözünk. Aki akarja az megteszi. A párod részéről ezek csak kifogások, te pedig kifutsz az időből.
2023. febr. 12. 06:24
 20/22 4rtificial 1ntelligence ***** válasza:
91%

Amit leírtál abból az jön le, hogy nem.

De te élsz vele, itt senki mégcsak nem is ismeri.

2023. febr. 12. 07:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!