Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szeretne a párom gyereket, vagy csak hiteget?!

Nem hinném, hogy akar gyereket, legalábbis most biztosan nem. Ha akarna, teperne érte.
De ez valahol érthető is. Neki már van.

Nem akar és húzza az idődet, mert addig is van kit dugnia.
Ha nyíltan nemet mondana, te elhagynád és ő ottmaradna nő nélkül.

Nagy már a gyereke, tudja milyen babázni, gyanús hogy eszébe sincs feladni a mostani szabad életét.
Nyugodtan kérdezz rá, hogy akar-e még gyereket egyáltalán. És ha igen mégis kb mikor tervez nagyobb házba költözni, vagy munkahelyet váltani? 1-3-5-10-vagy 20 év időtávban gondolkodik-e? Ez alapján majd kitalálod hogy érdemes-e várnod.
Amúgy én is úgy voltam vele hogy kell egy ház és egy stabil munkahely a gyerekvállaláshoz, így is lett, de tettem érte. Ezek azért nem olyan célok amik hamar megvannak, simán lehet kifogás is a részéről, sőt, ha nem iparkodik vagy áhítozik a füled hallatára a gyerekről, jövőbeli terveiről amiben ti is szerepeltek, akkor sokat ne várj tőle.

Amit leírtál abból az jön le, hogy nem.
De te élsz vele, itt senki mégcsak nem is ismeri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!