Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szeretne a párom gyereket, vagy csak hiteget?!
Ezt ugyebár ott kéne kezdeni, hogy keres egy olyan állást, amilyet szeretne.
Mit tett eddig ennek érdekében? Rá van állva a témára? Bújja a hirdetéseket, mozgósítja kapcsolatait, agyal azon, hogyan lehetne megtalálni a megfelelő helyet?
Ha nem teszi ezt, akkor hiteget. Mert az összes többi ebből következne.
2023. febr. 11. 21:46
Nem hiszem, hogy bárki tudna gondolatot olvasni.
2023. febr. 11. 21:48
Valószínűleg jól látod. Nem érdemes az idődet pazarolni vele. A férj mellé kapnál púpnak egy idegen gyereket. Hiányzik az neked?
2023. febr. 11. 21:48
4/22 A kérdező kommentje:
Nem keres semmit.. mert a mostani helyen annyi a keresete amit mashol nem kapna meg.. emiatt nem lép
Akkor mért akar felmondani?
2023. febr. 11. 21:51
A ház érthető szempont, ha az előző gyereknél megtapasztalta, mekkora ingatlan az, ami kényelmes.
A munkahely viszont rizsa: talán majd a gyerek 18 éves koráig ugyanott dolgozna? Vagy a következő munkahelyéről menne nyugdíjba?
Másfél éves volt a lányom, és simán felmondtam úgy, hogy nem is volt még meg a következő hely. Egy hónap alatt találtam mást.
Most hároméves, meg fog szűnni a jelenlegi, de rengeteg a lehetőség. Gyerek mellett is lehet munkát keresni.
2023. febr. 11. 21:55
Nekem úgy tűnik ebből, hogy a párod nem csak a gyerekkel kapcsolatban nem tudja, hogy mit akar igazán, hanem úgy általában semmivel. Csak tervezget, így jó lenne, úgy jó lenne, de ténylegesen egyik terve felé sem tesz lépéseket. Te ismered őt jobban, de az ilyen emberek általában 10 évvel később is ugyanabban a helyzetben vannak és csak tervezgetik, hogy hogyan lehetne jobb.
2023. febr. 11. 22:00
30 éves vagy, ha szeretnél gyereket akkor gyorsan dobbants ebből a kapcsolatból, nincs mire várni. Mese habbal a ház, meg a munka stb. Ha valaki tényleg szeretne gyereket akkor amellett, hogy persze törekszik a legjobbat megadni majd neki, de emiatt nem vár. A terhesség 9 hónap, míg megfogan a baba az is általában jó pár hónap, addig is lehet állást keresni, házat nézni. Meg gyerek mellett is. Mi most 3 gyerek mellett fogunk építkezni, mert kinőttük a házat. De meg se fordult a fejünkben, hogy várjunk a 3. babával emiatt. Ne hagyd hogy húzzák az idődet, nem is fair egy 30 éves, gyermektelen nővel szemben ez a férfi részéről! Nekem ez a véleményem.
2023. febr. 11. 22:07
"Amikor a jövőről beszélünk mindig csak a saját gyerekéről beszél." Ennyi. Ha csak te erőlteted a gyerek témát, akkor ez beszédes. Jól kereső állásban kifogásokat lehet csak keresni.
2023. febr. 11. 22:21
A férfiak kevésbé ill. később vágynak gyerekre, mint a nők.
2023. febr. 11. 22:49
További kérdések: