Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az új frizurám miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új frizurám miatt nem kíván a barátom?

Figyelt kérdés
Közel három éve vagyunk együtt és eddig rendszerint heti 4-5 alkalommal feküdtünk le, de olyan is volt, hogy naponta többször. Viszont már két hete, vagyis mióta új frizurám van, meglehetősen távolságtartó. Azóta egyáltalán nem kezdeményezett és mikor én közeledem mindig van valami kifogása. Próbáltam vele beszélni, de csak semmitmondó válaszokat adott

2023. febr. 2. 18:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%
Miért vágattad olyan a hajad, mint egy 65 éves nőé?
2023. febr. 2. 22:10
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára pontosan a fiús hajad az oka, és azért nem tudod vele megbeszélni mert nem akar megbántani.
2023. febr. 3. 06:43
 23/27 anonim ***** válasza:
55%
2023. febr. 3. 07:47
 24/27 anonim ***** válasza:
35%
Én ettől még lefeküdnék veled, a végén meg megpaskolnám a majdnem kopasz fejed... :D
2023. febr. 3. 09:38
 25/27 anonim ***** válasza:
64%

Bocs, de hacsak nem egészségi indokod van ilyen váltásra, akkor tök megértem, hogy nagyon durván éli meg, és én lehet szakítanék is.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy nő NEM szexi ilyen tüskehajjal, csak van olyan férfi, akit nem zavar, sokakat meg igen, és ha a te barátod ilyen, akkor ráb...tál.

Nálam is volt hajvágás rövidre, mert kellett, de mondtam a barátomnak, hogy rettenetően töredezett, a festés szétszedte, úgyhogy muszáj.

1,5 év alatt visszanőtt, sőt, már hosszabb is, cserébe teljesen egészséges, nem olyan töredezett száraz fos mint volt.

2023. febr. 3. 22:33
 26/27 anonim ***** válasza:
77%

Az mondjuk nálunk alap, hogy ilyeneket megbeszélünk - mindent, ami drasztikus, pl egy 30 cm-es hajvágás kb tüsire az erősen megbeszélésre szorul.

Hiába vagyok marha öntudatos, én testem etc, hogyha ezzel kinullázom a libidóját - plusz ő hosszú hajjal szeretett belém -, akkor így jártam, mert lehet keres olyan nőt, aki csinos.

Egy tüsihaj NEM AZ, és sohasem lesz az - mondom ezt úgy, hogy egy jól megválasztott rövid haj is lehet szexi.

2023. febr. 3. 22:36
 27/27 anonim ***** válasza:
71%
Kár, hogy nem az én párom vagy, engem nagyon felizgatna egy ilyen átváltozás :)
2023. febr. 5. 15:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!