Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új frizurám miatt nem kíván a barátom?

Bocs, de hacsak nem egészségi indokod van ilyen váltásra, akkor tök megértem, hogy nagyon durván éli meg, és én lehet szakítanék is.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy nő NEM szexi ilyen tüskehajjal, csak van olyan férfi, akit nem zavar, sokakat meg igen, és ha a te barátod ilyen, akkor ráb...tál.
Nálam is volt hajvágás rövidre, mert kellett, de mondtam a barátomnak, hogy rettenetően töredezett, a festés szétszedte, úgyhogy muszáj.
1,5 év alatt visszanőtt, sőt, már hosszabb is, cserébe teljesen egészséges, nem olyan töredezett száraz fos mint volt.

Az mondjuk nálunk alap, hogy ilyeneket megbeszélünk - mindent, ami drasztikus, pl egy 30 cm-es hajvágás kb tüsire az erősen megbeszélésre szorul.
Hiába vagyok marha öntudatos, én testem etc, hogyha ezzel kinullázom a libidóját - plusz ő hosszú hajjal szeretett belém -, akkor így jártam, mert lehet keres olyan nőt, aki csinos.
Egy tüsihaj NEM AZ, és sohasem lesz az - mondom ezt úgy, hogy egy jól megválasztott rövid haj is lehet szexi.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!