Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az új frizurám miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új frizurám miatt nem kíván a barátom?

Figyelt kérdés
Közel három éve vagyunk együtt és eddig rendszerint heti 4-5 alkalommal feküdtünk le, de olyan is volt, hogy naponta többször. Viszont már két hete, vagyis mióta új frizurám van, meglehetősen távolságtartó. Azóta egyáltalán nem kezdeményezett és mikor én közeledem mindig van valami kifogása. Próbáltam vele beszélni, de csak semmitmondó válaszokat adott

2023. febr. 2. 18:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
Nekem kifejezetten bejön az ilyen rövid frizura lányokon, de egyébként erősen megosztó. Előtte legalábbis megbeszélhetted volna vele, mit szólna hozzá.
2023. febr. 2. 19:07
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Nőietlen!

Nekem mindig a leszbik jutnak eszembe a túl rövid hajú nőkről!

2023. febr. 2. 19:08
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Azért ez elég durva változás.
2023. febr. 2. 19:20
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
Valószínű. Nőként is teljesen megértem.
2023. febr. 2. 19:31
 15/27 anonim ***** válasza:
98%
Nőként én sem csodálkozom vszínű párom is igy reagálna ha levagnám a hátközépig érő hajam...pedig szokott taláni hajszálat de mégis ezt szereti
2023. febr. 2. 19:44
 16/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem is értem, hogy miért nem beszélitek meg előre az ilyen változtatásokat?

Én ha újítani szeretnék a külsőmön, megkérdezném a parom, vagy legalábbis kipuhatolnám, tetszik-e neki.

Most mar mindegy. Legalabb azért utólag megkérdezhetnéd, hogy ezzel van e a probléma és hogyan lehetne ellensúlyozni?

Mondjuk nőiesebb, szép smink, szexis, nőcis ruhák?

A hajad meg úgyis pár hónap és megnő. Attól tartok, kevés férfinak tetszik nőkön a tüsifrizura.

2023. febr. 2. 19:44
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanaz, mint a kövérségnél, csak ott még annyi előny van ezzel szemben, hogy legalább nem egyik napról a másikra történik.

Megszeretsz valakit, vonzónak találod pont úgy és azért ahogy van, aztán puff 2 óra alatt teljesen más ember lesz. Senki nem szereti szerintem az ilyesmit, a férfiak meg aztán pláne nem.

Ha beszéltetek előtte erről mit mondott?

2023. febr. 2. 19:48
 18/27 anonim ***** válasza:
63%

2.

Akkor leginkább a padödő társulat másik felét kellene keresned, mert a fazon valószínűleg lelép.

Te pl. hogy vennéd, ha ő holnapra lila punktaréjjal nyomulna haza? Vagy full kopaszon?

2023. febr. 2. 19:56
 19/27 anonim ***** válasza:
14%
Szerezz be egy szoke hosszu parokat atmenetileg
2023. febr. 2. 20:11
 20/27 anonim ***** válasza:
24%

Direkt azért vágattad le, hogy ne legyél vonzó a férfiaknak.

Párodnak se, meg az összes többinek se?

2023. febr. 2. 22:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!