Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a párom nem hív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a párom nem hív sehova?

Figyelt kérdés

Adott egy 2,5 éves párkapcsolat ahol a férfi abszolút nem hív sehova

A haverjai ha szerveznek egy nagyobb bulit akkor mindig viszik a barátnőjüket vagy ha egy adott ember szervezi a bulit akkor hívja a fiút és a barátnőjét is

Na itt kezdődik a baj: engem se a párom nem hív, se a barátai

Rossz érzés tudni, hogy ennyire jelentéktelen vagyok de csak a páromat tudom hibáztatni mert ő nem gondol rám sosem ,kvázi a haverjainak nem evidens, hogy engem is kellene hívni

Nyilván nem arra gondolok, hogy mindig rajta lógjak és vigyen mindenhova de azért néha egy invitáció jól esne tőle, főleg, hogy a haverjainak a barátnőik mindig ott vannak

Nekem kettő -három közeli barátnőm van, én már kinőttem a bulikból és valószínű sokszor el se mennék vele de attól az invitálás jól esne

A barátai tudtommal kedvelnek

Az a kifogás hogy Jaj úgy se jönnél vagy hogy Csak akkor tud önmaga lenni és hülyéskedni meg elengedni magát ha nem vagyok ott

mondjátok meg túl reagálom? Ne essetek nekem, lehet gyerekes vagyok emiatt de nagyon rosszul esik, jelentéktelennek érzem magam a tudattól hogy a haverjaival és azok párjával bulizik amíg én várom haza.

2023. febr. 2. 12:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
38%
Én is elszoktam járni haveromhoz beszélgetni néha ha akarnál eljöhetnél de megunnád magad. Meghát jobban férfi nap iszogatni meg zenét hallgatunk nem rokoni találkozó meg cigányok is vannak.
2023. febr. 2. 18:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem normális. Ilyenkor csajozni akar, abban zavarnád.
2023. febr. 3. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!