Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a párom nem hív sehova?
Adott egy 2,5 éves párkapcsolat ahol a férfi abszolút nem hív sehova
A haverjai ha szerveznek egy nagyobb bulit akkor mindig viszik a barátnőjüket vagy ha egy adott ember szervezi a bulit akkor hívja a fiút és a barátnőjét is
Na itt kezdődik a baj: engem se a párom nem hív, se a barátai
Rossz érzés tudni, hogy ennyire jelentéktelen vagyok de csak a páromat tudom hibáztatni mert ő nem gondol rám sosem ,kvázi a haverjainak nem evidens, hogy engem is kellene hívni
Nyilván nem arra gondolok, hogy mindig rajta lógjak és vigyen mindenhova de azért néha egy invitáció jól esne tőle, főleg, hogy a haverjainak a barátnőik mindig ott vannak
Nekem kettő -három közeli barátnőm van, én már kinőttem a bulikból és valószínű sokszor el se mennék vele de attól az invitálás jól esne
A barátai tudtommal kedvelnek
Az a kifogás hogy Jaj úgy se jönnél vagy hogy Csak akkor tud önmaga lenni és hülyéskedni meg elengedni magát ha nem vagyok ott
mondjátok meg túl reagálom? Ne essetek nekem, lehet gyerekes vagyok emiatt de nagyon rosszul esik, jelentéktelennek érzem magam a tudattól hogy a haverjaival és azok párjával bulizik amíg én várom haza.

"Rossz érzés tudni, hogy ennyire jelentéktelen vagyok de csak a páromat tudom hibáztatni "
Csak a párodat? Nem lehet, hogy veled van a baj?
Nézd, alapvetően értem a problémád. És lehet más megfogalmazás és leírás alapján azt mondanám, hogy ezt kettőtöknek kell normálisan lekommunikálni. Viszont az, hogy úgy fogalmaztál, hogy hibáztatod a párod, rólad árul el sok mindent.

Ez elejétől kezdve így van? Ha igen, miért csak most kezdett el zavarni?
"nagyon rosszul esik, jelentéktelennek érzem magam a tudattól hogy a haverjaival és azok párjával bulizik amíg én várom haza."
Akkor tulajdonképpen azt sérelmezed, hogy a bulizást válassza helyetted. Te meg tűkön ülsz, mikor jön már. Mivel azt írod "én már kinőttem a bulikból és valószínű sokszor el se mennék vele de attól az invitálás jól esne." Tehát el se akarnál menni, csak azt akarod, hogy megtörténjen a meghívás.
"Rossz érzés tudni, hogy ennyire jelentéktelen vagyok de csak a páromat tudom hibáztatni mert ő nem gondol rám sosem"
Kettesbe szoktatok programozni?

"Az a kifogás hogy Jaj úgy se jönnél vagy hogy Csak akkor tud önmaga lenni és hülyéskedni meg elengedni magát ha nem vagyok ott."
Olyankor csal meg akár.

-Józsi hív anyád!
-Tudom tőlem kapta.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!