Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 és fél éve után a párom úgy érzi,hogy nem tudná
elképzelni velem a jövőjét. Mit tehetnék férfiként
ilyenkor a kapcsolatomban?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Két és fél éve vagyunk együtt,az első évben rengeteg problémán átmentünk,amit együtt legyőztünk. Alapvetően különbözünk,hiszen 'más helyről" jövünk(Család). Utóbbi 1 évben minden flottul működött,érzelmileg,persze kisebb nagyobb tipikus problémák mellett. Hirtelen azonban közölte,hogy szeret,amit el is hiszek hiszen érezhető és kimutatja,azonban közlése szerint nem tudja hogyan tudná elképzelni velem a jövőjét. Én 24/F ő 20/L.Persze én örültem neki,hogy elmondta az érzéseit,hiszen mégis csak egy visszajelzés. Nem élünk együtt,én külön lakás ő a szüleinél. Fériként mit tehetnék a kapcsolatom megmentése érdekében? Persze általánosságba véve várok válaszokat,hiszen érthető,hogy más ebbe nem tud belelátni. köszönöm.
Én sem akarok a barátommal lenni, 7 évet kinlódtam vele és elegem lett.Sajnos nem érti hogy már nem akarok vele lenni. Nem tud veszíteni. Zsarol , fenyeget, sír. Mikor milyenje van éppen. Már ott tartok, hogy ha tényleg csinálna magával valamit,megkönnyebülnék.
Ne juss el idáig,szerintem dolgozd fel, értsd meg, és ha tényleg szereted akkor hagyod őt.
2023. jan. 30. 15:11
22/29 A kérdező kommentje:
21-es- szerintem a ti helyzetetek kicsit szélsőségesebb és mérgezőbb is sajnos. Nekem volt már több kapcsolatom,persze nehéz feldolgozni ha szereted a másikat,azonban 2 év komoly kapcsolat után a mi eseteünkben,temrészetesen megérteni szeretném,ami a párom fejében zajlhat. Szerintem pont ha két ember szereti egymást,illik megoldaniuk.
2023. jan. 30. 15:42
23/29 anonim válasza:
Illik bizony. Mi a barátommal a 4 évből 2ben problémákat oldottunk meg. Neki nem volt támogató családi háttere. Rongálták. Mi kiálltunk egymás mellett. De ide két stabil ember kell. Ezen lehet kommunikációval segíteni valamit. Gondolom a kérdező barátnője nem problémás csak mondott valami ilyent hogy nem tudja elképzelni, ami neki bogarat tett a fülébe.
2023. jan. 30. 15:50
24/29 anonim válasza:
Nem 24 évesen költöztünk össze, mindketten 22 évesek voltunk.
Nem volt saját lakás, albérletbe mentunk. Alig voltunk együtt néhány hónapja, de máshogy nem tudtunk volna találkozni.
A kérdező és a párja már két éve együtt vannak, van saját lakás, ahol tudnának lakni, a lány mégsem akar. Nem azért, mert akkora lenne benne a szerelem, hanem mert kezd érzelmileg eltávolodni. Ebből szakítás lesz.
2023. jan. 30. 17:00
25/29 A kérdező kommentje:
24-es. Nem saját lakás,ez lehet kimaradt. ALbérletben élek. Az összeköltözés azért nem aktuális téma,mert ez köztünk letisztázott,hogy fontosabb elvégeznie az iskolát és mellette 20 órában dolgozni,félretenni magat fejlesztenie belőle stb,minthogy albérletre már most kiadja azt a pénzt. Hiszen a találkozás megoldható összeköltözés nélkül is
2023. jan. 30. 17:31
26/29 anonim válasza:
Az lehet, hogy megoldható, de hogy nem ismeritek meg egymást, amíg együtt nem éltek, az is biztos. Albérletben is meg lehetne oldani az együtt élést, de továbbra is fenntartom a véleményem, hogy ő nem akar melletted hosszútávon lehorgonyozni.
17 évesen, amikor az első kapcsolatomban voltam, volt egy komoly kapcsolatom, ahol nem tudtam elképzelni magam a másik nélkül. Ha ő 20 évesen 2 év kapcsolat után nem képes erre, akkor nem téged keresett.
2023. jan. 30. 17:33
27/29 anonim válasza:
Na mi a szitu?
2023. febr. 14. 00:07
28/29 A kérdező kommentje:
Egy héten át csak beszélgettünk egymással, mind a múltról,hogy ki hogyan élt át / meg dolgokat, mind a jövőről,hogy ki hogyan és mit képzel el maganák. Mondhatni szükség volt erre a lépésre,igazából kicsit ilyen “1-et visszalepunk hogy 2-t mehessünk előre” történet volt. A dolgokat megbeszéltük és haladunk együtt tovább.Ezzel lényegében ismét fejlődött a kapcsolatunk. Köszönöm az érdeklődést is,és a tanácsaitokat ,véleményeiteket is!:)
2023. febr. 16. 23:40
29/29 anonim válasza:
Na akkor veled örülünk! Majd pár év múlva gyere még vissza ide 🤭
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!