Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem oldódok fel a kapcsolatomba?
Figyelt kérdés
3 honapja vagyok egyutt a baratommal es most eloszor vagyok szerelmes de az lenne a problemam hogy felek a baratomtol, de nem ugy ertve hanem ugy hogy amikor talalkozunk elotte nagyon panikolok es mindig mindent jol szeretnek csinalni, felek hogy unalmas leszek stb miert van ez? Nem az elso kapcsolatom, csak az elso fiu akibe szerelmes vagyok2021. dec. 21. 00:53
1/2 anonim válasza:
Normalis ez ilyenkor, lazulj el úgy szeret ahogy vagy ;)
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem normális. Persze, az ember szokott ezekre gondolni, eljátszik a gondolattal. De ilyen mértékben már nagyon túlzás. Pláne hogy nincs alapja (pl. Szakítás széle).
Miért kapcsol be a veszteség tudatot már most? A gyerekkorodban milyen kötődési sérüléseket szereztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!