Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ingadoznak az érzelmeim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ingadoznak az érzelmeim az évek alatt a kapcsolatomba ?

Figyelt kérdés

Már 3 éve együtt vagyunk barátnőmmel, volt olyan , hogy már nem volt meg bennem az az igazi tűz iránta, de szerettem.

Idővel újra fellobant, de volt , hogy eléggé lecsökkent , most pl teljesen 120% on szeretem😂😂, ez normális dolog ?

Ő elmondása szerint mindig ugyanúgy szeretett a 3 év alatt, folyamatosan szerelmes és megvan benne a tűz. Szerintetek létezik ilyen, hogy valaki ennyi idő után is ugyanúgy folyamatosan szeret? Vagy hazudik? Létezik örök szerelem?

2021. dec. 6. 21:38
 1/4 anonim válasza:
100%
Nekem is voltak ilyen "idoszakaim" az exemmel is és a mostani párommal is. Szerintem helyzet/emberfuggo. Az én kapcsolataim azért (voltak) ilyenek, mert részben távkapcsolatok (egyetem miatt)Például e héten egy hónapja, hogy nem találkoztunk a párommal, és mivel nem jól viseljuk a távkapcsolatot, nem érzem azt, hogy 1000%osan szerelmes vagyok vagy rózsaszín felhon lebegek vagy hogy mondjam. Viszont ha egyutt vagyunk, akkor teljesen más minden. Attól is fugg, hány évesek vagytok, milyen gyakran találkoztok, stb
2021. dec. 6. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Előfordul ez az ingadozás, de ne aggódj, teljesen normális.
2021. dec. 6. 22:40
 3/4 anonim válasza:
valószínüleg ő is csak azért mondta, hogy nyugodt maradj
2021. dec. 6. 23:52
 4/4 anonim válasza:

Higgy neki, szeret téged. 3 éve 7 hónapja vagyok együtt a barátommal és ugyanúgy szeretem,mint akkor,amikor összejöttünk :)

Sőt, még lehet jobban is. Minden nap egyre jobban :)

És ez teljesen normális,ha meginognak az érzéseid, nálam is előfordult. Persze viszont ha már úgy érzed,hogy nem szereted mondd meg neki!

2021. dec. 8. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!