Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ingadoznak az érzelmeim az évek alatt a kapcsolatomba ?
Már 3 éve együtt vagyunk barátnőmmel, volt olyan , hogy már nem volt meg bennem az az igazi tűz iránta, de szerettem.
Idővel újra fellobant, de volt , hogy eléggé lecsökkent , most pl teljesen 120% on szeretem😂😂, ez normális dolog ?
Ő elmondása szerint mindig ugyanúgy szeretett a 3 év alatt, folyamatosan szerelmes és megvan benne a tűz. Szerintetek létezik ilyen, hogy valaki ennyi idő után is ugyanúgy folyamatosan szeret? Vagy hazudik? Létezik örök szerelem?
Higgy neki, szeret téged. 3 éve 7 hónapja vagyok együtt a barátommal és ugyanúgy szeretem,mint akkor,amikor összejöttünk :)
Sőt, még lehet jobban is. Minden nap egyre jobban :)
És ez teljesen normális,ha meginognak az érzéseid, nálam is előfordult. Persze viszont ha már úgy érzed,hogy nem szereted mondd meg neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!