Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha romlik a kapcsolatom?
Nem akarlak elszomorítani, de szerintem ebből szakítás lesz. Összejöttetek, de “nem illetek össze”, nem alkottok egy párt, egy bonthatatlan egészet. Mivel te vagy a lány, és te szeretnéd menteni a kapcsolatot, ezért te nem érzékelsz ebből sokat, de valószínűleg ő mádként érez már irántad, mint te iránta. Ha ő is ugyan azt érezné még most is mint az elején, akkor nem viselkednétek így egymással, és nem lennének az állandósult veszekedések. Nehéz lehet belátni számodra, de szerintem ő már szabadulni akar ebből a kapcsolatból. A tartani vele a lépést, meg csak egy kifogás, amivel valójában csak el akar tolni magától. Azt nem tudom, hogy utólag megbánná e ha valóban sikerülne is. Valószínűleg utólag megbánná. Talán egy jó lépés lenne számotokra, ha tartanátok egy hónap szünetet. Megnézni hogy mit éreztek a másik hiányában. Vagy újralobbantja a lángot, vagy hagyja kialudni. Szerintem ezt lenne érdemes megpróbálnotok. Egy ilyen fiatal (rövid ideje kialakult) kapcsolatnál még nem érdemes komolyabb szintű párkapcsolati tanácsadást folytatni. Néha csak hagyni kell elromlani, azt ami nem működik. Mondom ezt úgy, hogy én is a javítás pártján állok. Tekint erre úgy, mint a vásárlás utáni csere garanciára. Két hét még ott is érvényes. Kivéve ha interneten vásároltál. Bocsi a szörnyű példáért. Eszem ágában sincs leminősíteni a párkapcsolatodat. Kívánom a legjobbakat. :)
u.i.: Ha most is épp veszekedtek, és te dobálózós vagy, próbálj meg minnél puhább dolgokkal dobálózni. Sokat segíthet a békülésben, ha plüssökkel veszed körül magad, és nem pl nem is tudom vasalóval. 😅
29/F
Szia 4, nem akarok offolni írok privát. :)
Kérdező, még nem feküdtetek le? Szuper akkor ne is tegyétek. Azt kéne tudni hogy egyáltalán akar e valamelyest alkalmazkodni hozzád. Mert ha ő a saját lépéséhez akar téged idomítani akkor mindig neked kell majd hozzá alkalmazkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!