Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tehetnek hogy ne menjen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek hogy ne menjen tonkre a kapcsolatom de megse szalljak szembe a szuleimmel?

Figyelt kérdés
Iden erettsegizem es rengeteget kell tanulnom. Viszont van egy kapcsolatom es azt nem szeretnem elhanyagolni. Delutan 3ig vagyok az iskolaban utana lejarok edzeni a parommal de o igenyli nala az edzes utani kardiot (remelem ertitek) viszont nekem a konzervativ szuleim ezt nem engedik nekem.
2022. okt. 4. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Szépen kiállsz magadért, hiszen felnőtt vagy.
2022. okt. 4. 21:56
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Tehát ő reszelne, de a szülők neszelnek, te meg ez fesszelsz?

Ha te is, ő is a szülőknek eszelne, talán nem lennétek hesszelve, máskülömben ez meszelve.

2022. okt. 4. 21:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen én is vagyok ezzel hogy felnőtt vagyok én osztom be a szabadidőm de egyszeruen csak azt hajtogatjak nekem hogy semmi mast ne csinaljak semmivel se foglalkozzak csak tanuljak a szobamban
2022. okt. 4. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 De csak ezt mondják, te meg mondhatod azt, hogy felnőtt fejjel és legalább 3 évnyi gimis tapasztalattal el tudod dönteni, hogy mennyi tanulásra van szükséged. Ha ezt nem értik meg, az onnantól nem a te bajod.
2022. okt. 5. 05:46
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

4-es!

A 17 éves nem felnőtt. Ahhoz még sokat kell tapasztalnia, tanulnia.

A szülők aggodalma érthető, de kompromisszumot kell kötni. Pl pénteken, vagy szombaton kimaradhat X órát. A fejlődésnek egy szakasza ez a kor is. Nem maradhat ki belőle. Okosan.

2022. okt. 5. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 A kérdező is leírta, hogy felnőtt, azaz elmúlt 18. Annyit pedig már bőven tapasztalt, hogy mire mennyit kell tanulnia. Ettől függetlenül a kompromisszum jó megoldás, csak azért figyelembe kell venni, hogy az érettségi 7 hónap múlva lesz és a kérdező is tapasztalt már eleget.
2022. okt. 5. 08:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tönkre megy a kapcsolatod, vagy szembe szállsz a szüleiddel.

Egyébként nem értem az ilyen szülőket. Ilyenkor van az, hogy majd kamuzik a gyerek, hogy hol van.

(Én is anya vagyok)

Én sem tiltottam meg a lányomnak. Úgyis tudtam, ha tiltom, majd a bokorban csinálják.

Hétvégén tudtok találkozni? Azt megengedik?

2022. okt. 5. 14:18
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 Igen a hétvége nagyjából meg van engedve de már a vasárnapot se nagyon engedik mert hogy akkor is nekem tanulni kell egyetlen egy napom lehetne a párommal a szombat és ennyi. Én úgy gondolom hogy ennyi idős koromban azért ez már durva hogy ennyit engednek nekem
2022. okt. 5. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#8 Többek között azért van ez így, mert látják, hogy megtehetik veled. Ne érts félre, nem azt tanácsolom, hogy össze kell velük veszni, de meg kell érteniük 3 dolgot:

- Az érettségi fél év múlva lesz,

- Nem vagy hülye, azaz nem fogsz megbukni,

- 18 évesen tudsz felelősséget vállalni a döntéseidért.

Ha ezeket nem értik meg, akkor csak sajnálni lehet őket.

2022. okt. 5. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!