Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek hogy ne menjen tonkre a kapcsolatom de megse szalljak szembe a szuleimmel?
Tehát ő reszelne, de a szülők neszelnek, te meg ez fesszelsz?
Ha te is, ő is a szülőknek eszelne, talán nem lennétek hesszelve, máskülömben ez meszelve.
4-es!
A 17 éves nem felnőtt. Ahhoz még sokat kell tapasztalnia, tanulnia.
A szülők aggodalma érthető, de kompromisszumot kell kötni. Pl pénteken, vagy szombaton kimaradhat X órát. A fejlődésnek egy szakasza ez a kor is. Nem maradhat ki belőle. Okosan.
Vagy tönkre megy a kapcsolatod, vagy szembe szállsz a szüleiddel.
Egyébként nem értem az ilyen szülőket. Ilyenkor van az, hogy majd kamuzik a gyerek, hogy hol van.
(Én is anya vagyok)
Én sem tiltottam meg a lányomnak. Úgyis tudtam, ha tiltom, majd a bokorban csinálják.
Hétvégén tudtok találkozni? Azt megengedik?
#8 Többek között azért van ez így, mert látják, hogy megtehetik veled. Ne érts félre, nem azt tanácsolom, hogy össze kell velük veszni, de meg kell érteniük 3 dolgot:
- Az érettségi fél év múlva lesz,
- Nem vagy hülye, azaz nem fogsz megbukni,
- 18 évesen tudsz felelősséget vállalni a döntéseidért.
Ha ezeket nem értik meg, akkor csak sajnálni lehet őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!