Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 eves vagyok 6 honapja tart...

20 eves vagyok 6 honapja tart egy kapcsolatom mivel mindketten 80kmre lakunk egymastol igy hetente tudunk talalkozni jelenleg meg a szuleimmel elek es a pasim is de o csak az anyukajaval. Erezzem magam szarul a szuleim miatt?

Figyelt kérdés
Szval az a lenyeg h 1 hete voltam baratomnal es most majd lemennek hozza ujra azerf en mennek(majd fog o is nemsokara) mert itt unatkozok falun ott mar altala talaltam baratokat is itt meg mintha megallt volna az ido pl es mindig csinalunk valamit csak a szuleimet sztem zavarna h megint mennek a baratomhoz..de miert?
2020. júl. 25. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán őket kéne megkérdezni, miért zavarja őket. Mire alapozod ezt egyébként?
2020. júl. 25. 15:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Hat nemakarom h ilyen miatt mondjuk kerdore vonjanak h te miert mesz megint oda es nemisertenem ezt 20 eves lettemre de olyan unalmas itt
2020. júl. 25. 15:31
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

20éves vagy...

Felnőtt nő, viszont mivel a szüleiddel élsz ezért "beszámolóval tartozol"...

De nem kell túlzásokba esni sem elmész és kész haza jössz majd. Pont.

Meghallgahatod a véleményüket de te döntöd el hogy még is fogadod e

2020. júl. 25. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok..

Én sajnos hagytam hogy irányítsanak, teljesen rám szálltak.

Még mai napig is ők akarnak lenni az atyaúristenek..Rég nem élek velük

27éves nő vagyok és van 2gyerekem

2020. júl. 25. 15:41
 5/12 A kérdező kommentje:
1 evem meg van a kepzes befejezeseig kozben kerestem munkat de sehova nemvesznek fel ezis idegesit itt csak 1 2 munkahely van ahova felveszik az embert oda mindenkit es legtobb olyan akinek semmi okj erettsegi 😂
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

"mivel mindketten 80kmre lakunk egymastol"

Furcsa is lenne ha te 80 Km-re laknál tőle, de ő csak 60-ra tőled.

:-D

7/12 anonim ***** válasza:
86%
Istenem! Hány éve ballagtál el az óvodából? Elmész. Pont. Hogy retteghetsz a szüleidtől felnőttként?!
2020. júl. 25. 16:01
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Meglepő lenne ha te 80km-re laknál tőle, de ő közelebb hozzád 😆
2020. júl. 25. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

Huh.. Ez ám a helyesírás 20 éves létedre..

Logika is első osztály 👍

2020. júl. 25. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:
43%

"mindketten 80kmre lakunk egymastol" - ez jó. Majd valamelyikötök közelebb lakik, mint a másik akkor szólj! Mert akkor nagy baj van. :DDD

Az út lehetne különböző hosszú idő és távolság is, ha például te vonattal, és ő mondjuk autóval közlekedne.

2020. júl. 25. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!