Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 eves vagyok 6 honapja tart...

20 eves vagyok 6 honapja tart egy kapcsolatom mivel mindketten 80kmre lakunk egymastol igy hetente tudunk talalkozni jelenleg meg a szuleimmel elek es a pasim is de o csak az anyukajaval. Erezzem magam szarul a szuleim miatt?

Figyelt kérdés
Szval az a lenyeg h 1 hete voltam baratomnal es most majd lemennek hozza ujra azerf en mennek(majd fog o is nemsokara) mert itt unatkozok falun ott mar altala talaltam baratokat is itt meg mintha megallt volna az ido pl es mindig csinalunk valamit csak a szuleimet sztem zavarna h megint mennek a baratomhoz..de miert?
2020. júl. 25. 15:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt szépen el tudod te is mondani a szüleidnek, hogy a városban több kikapcsolódási lehetőség van (nem csak bulik, de múzeumok, parkok, éttermek is), ahova szívesen jársz el a barátoddal, ezért mész te többet hozzá. Biztosítsd őket arról, hogy te is hazahozod majd a barátodat, hogy találkozhassanak vele, mert lehet, hogy féltenek, mert nem ismerik még. Akár szervezhetnél olyan programot is, hogy a szüleiddel felmentek a városba, ott bemutatod a barátodat, aztán csináltok valami közös programot mindannyian. De lehet, hogy elég annyi is, ha most a nyáron hét közben több időt töltesz a szüleiddel, aztán hétvégén meg a barátoddal vagy.
2020. júl. 25. 17:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Mar ismerik😂😂😂😂
2020. júl. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!