Nagyon nem jövök ki a párom anyukájával és erre kezd rámenni a lelki állapotom és a kapcsolatom is. Mit tehetnék?
elgurultak a hormonjaid
magnézium, citromfű, halolaj sok mozgás
keres valami fitnes órát gyerekmegörzövel és heti 2 szer mozdulj ki és ne ugorj neki egy mozgáskorlátozott néninek,
Kedves Kérdező!
Ne okold anyósod olyan amilyen. Mindannyian bűnösök vagyunk, inkább csak magunkba keressük a hibát, mert benned is elutasítás van irányába. És csak tükröt tart neked.
Ezt ember nem is tudja megoldani, de az Isteni kegyelem segítségünkre van. Én azt tanácsolom amit magam is teszek, hogy bűnbocsánatot kérek, és erőt, türelmet az elfogadáshoz a helyzethez.
Mert aki Istenben bízik az nem csalatkozik, meglásd ha bízol jobbra fordul minden.
Gondolj párodra, hogy Ő két tűz között van, hiszen neki a legnehezebb. És kérlek ne keseregj, ne vedd annyira komolyan magadat az életet. Hiszen Te okos lány vagy. Inkább probálj egy kicsit relaxálni egy szép zenére, vagy meditálni a gondolatoktól kiüresedni, ha pár percre is.
És örülj a kisbabának, mert Isten ajándéka az, hiszen sokan mit meg nem tesznek, azért, hogy gyermekük lehessen.
Nem kell olyan sötéten látni, ne a negatív gondolatokra figyelj, hanem a szívedre, és probálj egy kicsit derüsebben látni. Amit kívánok is Isten Áldásával.:)
szia. nekem is ugyanilyen gondom volt az anyóssal ,a párom persze ,hogy védte ,mert mégis csak az anyja.
minden egyes nap veszekedtünk az anyja miatt,nekem is van két gyerekem ,gyereknevelésbe is beleszólt.a 2 éves lányomat hányásig etette csokival ,szénsavas málnával ,felelötlenül viselkedett az unokaival ,nem sorolnám ezt is most tovább...de a lényeg ,h beláttam hogy igy ez nem normális ,h minden nap veszekszünk a férjemmel ,semmi máson ,csak az anyóson.
bekaptam a leszarom tablettát ,nem torodok vele a minden napjaimon ,nem idegesitem magam a hülyesegein.megszüntettem vele minden kapcsolatot ,meg a telefont sem veszem ,ha hiv lenyomom,ajtót nem nyitom ki neki,hozzánk nem jöhet,mikor itthon vagyok ,mert mondtam a férjemnek ,hogy akkor háboru lesz :). ha ezt a te férjed nem akarja h ne menjen hozzátok ,mikor megy menj be másik szobába,jol csapd be magad mögött az ajtót majd rá jön egy idö után magátol is,h nem szivessen látod.férjem persze akkor megy oda mikor akar ,unokait is viheti a férjem magával ,de anyósom egyedül nem vigyázhat rájuk.itthon nem kérdem a férjemet mi van az anyjával ,mintha nem is létezne ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!